Sinova nekdanjega odličnega nogometaša in pozneje selektorja Belgije Marca Wilmotsa sta na začetku kariere. Marten ima 20 let, Reno je dve leti starejši, oba pa že imata izkušnje z igranjem v tujini, oba sta bila tudi člana mladinskih selekcij Belgije.

Marten Wilmots igra na položaju napadalnega vezista, v mlajših kategorijah je nastopal za St. Truiden, Standard Liege in italijanski Avellino, v pretekli sezoni pa je igral za člansko zasedbo Ferencvaroša.

"V ospredje postavljam ekipne cilje, želim si, da bi moštvo igralo dober nogomet in nizalo dobre rezultate. Želim napredovati, skupaj s trenerjem in drugimi nogometaši v klubu. Moštvo ima odlične posameznike, prvi vtis je odličen, saj se čuti dobra energija. Na tem lahko gradimo," je dejal Marten Wilmots.

Vezist Reno Wilmots je prav tako iz nogometne šole St. Truidna. Nastopal je za Standard Liege in Roeselare, sledil pa je prestop v Avellino. Igral je še za Carpi in Bisceglie.

"Čutim, da sem prišel v klub, v katerem so vsi zelo povezani med seboj. Kar najbolj želim pomagati ekipi, da bi prišla do kar največ zmag. Dal bom vse od sebe in se skušal prikazati v najboljši luči," je dodal Reno Wilmots.

Oče Marc je naredil sijajno kariero v Bundesligi, pustil je neizbrisen pečat pri Schakeju. V finalu pokala Uefa maja 1997 proti Interju je na prvi tekmi na starem Parkstadionu v Gelsenkirchnu zadel s 30 metrov za zmago knapov. Na povratni tekmi na San Siru je dosegel odločilno enajstmetrovko. Njegov vzdevek je bil "Willi, das Kampfschwein", saj je bil neverjetno borben nogometaš, vedno je zelenico zapustil z umazanim dresom. Pri navijačih Schalkeja ima še vedno kultni status.

Ogrinec in Kramarič iz Maribora v Bravo
Bravo, ki je na predzadnjem mestu po jesenskem delu, je pred nadaljevanjem sezone poskrbel za prvi okrepitvi. Sandi Ogrinec in Martin Kramarič prihajata iz Maribora.

Ogrinec se vrača v klub, v katerem je začel nogometno pot, podpisal je dveletno pogodbo, Kramarič pa bo v Bravu do konca sezone nastopal kot posojen igralec Maribora. Ogrinec je po odhodu iz Brava v mladinski konkurenci nastopal za Maribor, pri katerem je tudi prestopil v člansko konkurenco. Pozneje je kot posojen igralec nastopal za Krško, v tej sezoni pa je za Maribor zbral tri nastope.

22-letni Kramarič je v mlajših selekcijah igral za Krko, pozneje pa v mladinski in članski konkurenci za Maribor. Skupno ima za Maribor 91 nastopov na prvoligaških tekmah, v tej sezoni pa sedem.

"Zelo sem vesel, da se Sandi vrača v klub, v katerem je preživel kar nekaj časa in tudi opozoril nase. Verjamem, da bo tudi v novem obdobju naše sodelovanje odlično. Hkrati smo seveda izjemno zadovoljni, da smo se dogovorili za posojo Martina Kramariča," je dejal športni direktor Brava Dejan Močnik.