Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Evropsko prvenstvo v futsalu - Arhiv

1 2

Srbi tik pred koncem preprečili slavje Slovencev v Stožicah

V Stožicah se je s srečanjem Slovenije in Srbije začelo 11. evropsko prvenstvo v dvoranskem nogometu. Tekma, ki jo je v dvorani spremljalo 10.212 gledalcev, ni dala zmagovalca (2:2).

Slovenci v drugem polčasu morali priznati premoč Srbiji

Slovenska reprezentanca v futsalu je na evropskem prvenstvu v Budimpešti izgubila tudi na drugi tekmi proti Srbiji (0:2) in odhaja domov brez osvojene točke.

Rusi hitro postavili Slovence na realna tla

Slovenska reprezentanca v futsalu je na EP-ju na Madžarskem na uvodni tekmi doživela visok poraz proti Rusiji (1:5). Edini zadetek je prispeval Kristjan Čujec.

Ruse bodo poskušali presenetiti iz protinapadov

Igra v obrambi bo na prvi tekmi slovenske reprezentance v futsalu na EP-ju na Madžarskem še kako pomembna. V sredo ob 20.00 se bo namreč pomerila z enim izmed glavnih favoritov prvenstva, izbrano vrst ...

Cilj na EP-ju? (Potihoma) četrtfinale

"Borbenost in srce pustit na igrišču" na vprašanje, kako do zmage proti Rusiji in/ali Srbiji odgovarja Damir Pertič, ki bo s slovensko reprezentanco v futsalu prihodnji teden nastopil na EP-ju.

Futsal reprezentanca z dobro popotnico za Madžarsko

Slovenska futsal reprezentanca je v zadnji pripravljalni tekmi za evropsko prvenstvo na Madžarskem v Kobaridu premagala Romunijo s 5:1 (2:0).

Melink: Naša prva naloga je garanje v obrambi

Pred slovensko reprezentanco v futsalu je drugi nastop na evropskem prvenstvu. Eden njenih glavnih adutov je kapetan Benjamin Melink, ki pravi, da izbrano vrsto krasita moštveni duh in nepopustljivost ...

Neodločeno med Slovenijo in Romunijo v Tolminu

Slovenska futsal reprezentanca je v predzadnji pripravljalni tekmi za evropsko prvenstvo v Tolminu igrala neodločeno 4:4 (2:1) z Romunijo.

Za zgodovinski uspeh bo treba premagati Srbe

Slovenska reprezentanca v futsalu na evropsko prvenstvo na Madžarsko odhaja s ciljem, da se uvrsti v četrtfinale. Proti Rusom bo težko osvojiti kakšno točko, zato bo odločilna druga tekma s Srbijo.

Makedonci v drugo boljši od Slovencev

Slovenska futsal reprezentanca je v pripravah na evropsko prvenstvo odigrala v Gorišnici še drugo pripravljalno tekmo proti Makedoniji, ki je bila boljša z 2:5.

Slovenci napolnili mrežo Makedonije

Slovenska reprezentanca v futsalu, ki se pripravlja na evropsko prvenstvo na Madžarskem, je na prvi prijateljski tekmi odpravila Makedonijo v Litiji s 6:1 (1:1).

Začetek priprav za EP v futsalu

Selektor slovenske reprezentance v futsalu Andrej Dobovičnik je objavil seznam igralcev, ki se bodo udeležili priprav pred januarskim evropskim prvenstvom na Madžarskem.

Futsal: dva tesna poraza proti Belgiji

Slovenska futsal reprezentanca je na prijateljskih tekmah z Belgijo prvič izgubila z 2:3 (1:2), drugič pa z 1:2 (0:1).

Futsal: Na EP-ju z Rusi in Srbi

Slovenska reprezentanca v futsalu bo na evropskem prvenstvu, ki bo januarja 2010 na Madžarskem, v skupini C skupaj z nekdanjimi prvaki Rusi in Srbi.

Reprezentanca v futsalu drugič na EP

Slovenska moška reprezentanca v futsalu se je z zmago nad Črno goro (7:1) uvrstila na evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto na Madžarskem.

Rusija zmagala z goloma Brazilca

Slovenska futsal reprezentanca je na kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev na evropsko prvenstvo po dobrem odporu izgubila proti Rusiji z 2:0.

Slavje Slovencev po popolnem preobratu

Slovenska reprezentanca v futsalu je na kvalifikacijskem turnirju za evropsko prvenstvo v Parizu premagala Francijo s 3:2, potem ko so gostitelji ob polčasu vodili že z 2:0.

Slovenska igra na ravni karnevala v Goiani

Slovenska reprezentanca v futsalu je v pripravljalnem obračunu z aktualnimi svetovnimi prvaki Brazilci resda doživela poraz, a je ta več kot spodbuden - 0:2.

V drugo so se Slovenci bolje upirali

Slovenska futsal reprezentanca je v Mariboru na drugi prijateljski tekmi po zelo dobri igri proti Braziliji izgubila z 1:3.

Brazilci ob zvokih sambe premočni

Na prijateljski tekmi v malem nogometu je slovenska reprezentanca v polni hali Tivoli izgubila proti Braziliji s 3:6 (1:5).

1 2