Športni dan v Bohinju bo tudi izvrstna priložnost za krepitev skupinskega sodelovanja. Foto: Športna unija Slovenije
Športni dan v Bohinju bo tudi izvrstna priložnost za krepitev skupinskega sodelovanja. Foto: Športna unija Slovenije

V petih urah se lahko naužijete gorskega kolesarjenja, dodobra spoznate okolico Bohinja na strokovno vodenem pohodu ali pa se sami oziroma v navezi s partnerjem preizkusite v kombinaciji šestih disciplin: kolesarjenja, teka, veslanja, rolanja, lokostrelstva in adrenalinskega parka.

Kot poudarjajo v Športni uniji Slovenije, ki organizira dogodek, je dogodek vključen v projekt Za naravi prijazne športe in je organiziran tako, da je njegov vpliv na okolje minimalen.

Udeleženci lahko izbirajo med tremi možnostmi. Šus eko pohod, strokovno voden pohod, na katerem boste odkrivali skrite kotičke Bohinja peš, Šus eko kolesarjenje, v eni ali več skupinah boste šli po najlepših gozdnih poteh v Bohinjski dolini (potrebujete gorsko kolo, čelado, primerno obleko, opremo ter hrano in pijačo za štiriurno kolesarjenje), ali Šus eko avanturo, na kateri se lahko preizkusite v več disciplinah (kolesarjenje, veslanje, treking, orientacijski tek, lokostrelstvo, plavanje in rolanje), ki bodo potekale na različnih koncih Bohinja. Več informacij najdete na spletni strani Športne unije.