Zmagovati je lahko ... Foto: Reuters
Zmagovati je lahko ... Foto: Reuters
Lindsey Vonn
... sprejemati poraze pa je težje. Foto: Reuters
Krka tretjič zapored do pokalnega naslova
Prevc v Lahtiju padel s 1. na peto mesto
La Thuile: Nastopa Lare Gut in Lindsey Vonn

užaljena Lindsey Vonn.

Američanka se je po odstopu na smuku v La Thuilu s kladivom spravila na svoje smuči. To je le eden izmed dogodkov, ki se je ujel v športni pregled tedna. Vabljeni, da v komentarjih pod novico tudi sami zapišete svoj izbor.

Teden 52 (od 15. do 21. februarja)

10. Video: Odjahal v sončni zahod
Po koncu sezone Lige NFL se je upokojil Jared Allen, ki je s Carolino igral na Super Bowlu, a ostal brez šampionskega prstana. Slovo je odmevalo zaradi načina. Posnel je namreč kratek videoposnetek, v katerem je na konju odjahal.

9. Ecclestone ne bi peljal družine na F1
Vodja formule ena Bernie Eccelstone je v zadnjem intervjuju kritičen do najbolj elitnega bencinskega športa: "Formula ena je v najslabšem položaju. V tem trenutku ne bi zapravljal denarja, da bi peljal svojo družino na dirko."

8. Cristiano Ronaldo užaljen
Slabe volje je bil tudi Cristiano Ronaldo, ki ga je na tiskovni konferenci pred tekmo Roma - Real novinar soočil z dejstvom, da Portugalec po 29. novembru ni dosegel gola v gosteh. "Kdo je dosegel več golov v gosteh kot jaz, odkar igram v Španiji? Naštejte mi enega igralca. Nimate odgovora? OK, hvala," je odvrnil Ronaldo in odkorakal. Dan pozneje je dosegel gol pri zmagi z 2:0.
7. Video: Jezna reakcija Vonnove
Slabe volje je bila tudi Lindsey Vonn, ki je v petek na smuku v La Thuilu odstopila, svojo jezo in krivdo pa je zvalila na material. Pozneje se je s kladivom celo spravila na svoje smuči in vezi, za kar se je pozneje opravičila.

6. Vrnitev Mikaele Shiffrin
Več razlogov za dobro voljo pa ima njena rojakinja Mikaela Shiffrin, ki se je po poškodbi vrnila in takoj dobila tekmo.
5. Poteza Gorana Janusa
V skoraj popolni sezoni Petra Prevca se je zanimivo razpletla petkova tekma v Lahtiju, kjer je Peter Prevc osvojil peto mesto. Po prvi seriji je prepričljivo vodil, prednost si je nabral tudi zaradi odločitve Gorana Janusa, da se zniža naletno mesto. V drugi seriji je glavni trener ponovil potezo, a je Prevc skočil pol metra premalo, da bi dobil bonus, s tem pa je izgubil tudi zmago.

4. Olimpija izpadla že v četrtfinalu
Košarkarji Olimpije so izpadli že v četrtfinalu pokala, ki ga je v Tivoliju dobila Krka.

3. Henty odhaja - padel nov rekord
Nogometni klub Olimpija je v zadnjih tednih poskrbel za nov rekord po vrednosti prestopov v Sloveniji. Po Andražu Šporarju je nov rekord postavil Ezekiel Henty, ki bo kariero nadaljeval v Rusiji. Cena: 5 milijonov evrov.

2. Novaković okrepil Maribor
Čeprav je prestopni rok že končan, pa je prejšnji teden postregel še z eno odmevno kadrovsko spremembo - Milivoje Novaković je okrepil Maribor.

1. Samovolja na kvadrat
Ljubitelji snookerja so od Ronnieja O'Sullivana videli že marsikaj, OP Walesa pa je prinesel nekaj novega, saj se je igralec zaradi premajhne vsote za niz 147 odpovedal svetemu gralu snookerja, ampak je nanizal 146 točk. Samovolja na kvadrat.

Krka tretjič zapored do pokalnega naslova
Prevc v Lahtiju padel s 1. na peto mesto
La Thuile: Nastopa Lare Gut in Lindsey Vonn