Zimski športi - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Zimski športi - Arhiv
Špela Rogelj postavila rekord skakalnice v Frenštatu Japonska skakalka Sara Takanaši je zmagala tudi na drugi tekmi velike nagrade v Frenštatu in tako v poletnem delu sezone ostaja še nepremagana. Špela Rogelj je zasedla sedmo mesto.
Špela Rogelj in Ema Klinec tik za odrom za zmagovalke V Frenštatu na Češkem je na tekmi poletne velike nagrade slovenska skakalka Špela Rogelj zasedla četrto mesto, peta pa je bila Ema Klinec.
Dolg post bo Ilka prekinila v Južni Ameriki Ilka Štuhec bo prihodnji teden odšla na priprave v Čile. Občutki pred odhodom so zelo dobri, po izpuščeni sezoni se že veseli prvih tekem. Ene se bo udeležila tudi v sklopu priprav v Južni Ameriki.
Zajc zmagovalni oder zgrešil za pol točke Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc je na tekmi poletne velike nagrade v Courchevelu osvojil četrto mesto. Stopničke je zgrešil za pol točke.
Ema Klinec druga v Courchevelu Ema Klinec je na drugi tekmi poletne velike nagrade smučark skakalk v Courchevelu osvojila drugo mesto. Premagala jo je le Japonka Sara Takanaši. Tretja je bila še ena Japonka Juki Ito.
Stoch in Žyla na vrhu v Einsiedelnu, Zajc deseti Poljaka Kamil Stoch in Piotr Žyla sta si razdelila zmago na tretji posamični tekmi poletne velike nagrade smučarjev skakalcev, ki jo je gostil Einsiedeln v Švici.
Drama na Stelviu: trener Peter Pen padel v ledeniško razpoko Trenerju slovenskih smukačev Petru Penu se je med treningom na ledeniku Stelvio kar naenkrat vdrlo pod nogami in je padel v 17 metrov globoko razpoko, iz katere ga je rešil helikopter.
Bertoncelj bo v Švico popeljal pet skakalcev Konec tedna se bo v Švici s tretjo posamično tekmo nadaljevala poletna velika nagrada v smučarskih skokih, kjer bo nastopilo pet Slovencev.
Nekdanja olimpijska prvakinja umrla po nesreči z vodnim skuterjem Nekdanja smučarska tekačica Vibeke Skofterud je umrla pri 38 letih. Po nesreči z vodnim skuterjem so jo našli mrtvo.
Stoch spet zmagal; Timi Zajc dvanajsti Poljak Kamil Stoch je dobil tudi drugo tekmo poletne velike nagrade v smučarskih skokih, ki jo je gostil Hinterzarten. Najboljši Slovenec na jugozahodu Nemčije je bil Timi Zajc na 12. mestu.
Kranjec in Hadalin trenirala na Pohorju, v nedeljo na sneg Slovenska alpska smučarja Žan Kranjec in Štefan Hadalin sta se v minulih dneh za novo sezono pripravljala na Zreškem Pohorju.
Poljsko zmagoslavje v Wisli, Timi Zajc deveti Kamil Stoch je zmagal na tekmi poletne velike nagrade v smučarskih skokih v Wisli, od Slovencev pa je bil najboljši Timi Zajc, deveti.
Za uvod gladka zmaga Poljske; Slovenija četrta Slovenski skakalci so na ekipni tekmi poletne velike nagrade v Wisli osvojili četrto mesto. Zmagala je Poljska pred Nemčijo in Norveško.
Začetek poletja spomnil na zimo: Stoch za uvod brez konkurence S kvalifikacijami za nedeljsko posamično tekmo se je v Wisli začela poletna velika nagrada v smučarskih skokih. Prepričljivo najboljši je bil domači superšampion Kamil Stoch.
Nosilec brona iz Sočija umrl za posledicami napada z nožem Kazahstanski umetnostni drsalec Denis Ten, ki je na olimpijskih igrah leta 2014 v Sočiju osvojil bronasto medaljo, je zaradi posledic napada z nožem umrl.
Bertoncelj na Poljsko brez Petra Prevca, ki gre spet "pod nož" V Wisli se konec tedna začenja poletna velika nagrada. Prvič slovenski skakalci potujejo pod vodstvom novega trenerja Gorazda Bertonclja, ki je izbral ekipo za uvodni tekmi.
Novosti na treningu še tepejo slovenske skakalce Slovenski smučarji skakalci se konec tedna na tekmah v Kranju niso uvrstili na stopničke, a to novega trenerja Gorazda Bertonclja ne skrbi.
V Kranju slavil Peier; Naglič peti, Zajc šesti Švicar Killian Peier je dobil tudi drugo tekmo celinskega pokala smučarjev skakalcev v Kranju.
Skoki pod Šmarjetno goro: Semenič peti Švicarski smučarski skakalec Killian Peier je zmagovalec prve tekme za celinski pokal v Kranju. Najboljši Slovenec je bil Anže Semenič na petem mestu.
Hirscher razkril: Nadaljeval bom smučarsko kariero Marcel Hirscher, sedemkratni zmagovalec skupnega seštevka svetovnega pokala, je na srečanju z novinarji v bližini Salzburga potrdil, da bo nadaljeval kariero.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Citat za prebrat
link
Rašo Nesterović
2
18. avgust 2018 ob 19:28 Divac, Petrović, Sabonis, Rađa in Kukoč so prvi odšli v NBA, zdaj pa evropski košarkarji prihajajo vsako leto. Dokazali so, da lahko igrajo na najvišji ravni in kdo lahko postane tudi MVP lige.
Več novic ...
Anketa: 16. avgust 2018 ob 17:36

Začenja se nova sezona španskega nogometnega prvenstva. Kdo bo prvak?

Atletico Madrid
Barcelona
Real Madrid
Arhiv
Kazalo