Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Zimski športi - Arhiv

Za Tandeja sezona že končana

Norveški smučarski skakalec Daniel Andre Tande, svetovni prvak v poletih, je zaradi poškodbe kolena že končal sezono.

Jure Aleš s Krvavca s tremi uvrstitvami med najboljših pet

Smučarke in smučarji v telemarku so se na Krvavcu ta teden merili na preizkušnjah svetovnega pokala. Na zadnji tekmi, nedeljskem šprintu, je Jure Aleš zasedel peto mesto. Sašo Aleš je bil na svoji zadnji tekmi kariere 24.

Mario Stecher

Pred tekmami v Lahtiju in Willingenu smo mu postavili jasne pogoje za SP: dobre dosežke. Teh pa žal z izjemo ekipne tekme ni bilo.

V mešanih dvojicah slavje Italijanov, pri četverici pa Francozov

Nedelja v Soldier Hollowu je prinesla dve tekmi mešanih biatlonskih štafet. Pri mešanih dvojicah sta bila najboljša Italijana Lukas Hofer in Dorothea Wierer, pri standardni mešani štafeti pa so bili najhitrejši Francozi in Francozinje.

Pot Flisarja znova končana v osmini finala

Smučar prostega sloga Filip Flisar je tekmo svetovnega pokala v smučarskem krosu v Feldbergu v Nemčiji končal v osmini finala, tako kot že na sobotni tekmi.

Kobajaši pred SP-jem razred zase, Zajc osmi

Vodilni v svetovnem pokalu Rjoju Kobajaši gre na svetovno prvenstvo z enajsto zmago zime. V Willingenu je na nedeljski tekmi deklasiral šesterico Nemcev in Poljakov, za katerimi se je na osmo mesto uvrstil najboljši Slovenec sezone Timi Zajc.

Lundbyjeva suverena tudi na nedeljski tekmi, vse Slovenke do točk

Norvežanka Maren Lundby je suvereno dobila tudi nedeljsko tekmo smučarskih skakalk za svetovni pokal v Oberstdorfu. Med prvih deset tudi dve Slovenki.

Generalko pred svetovnim prvenstvom dobila Niskanenova

Finka Kerttu Niskanen je zmagala na zadnji tekmi svetovnega pokala smučarskih tekačic pred nordijskim svetovnim prvenstvom, ki se bo prihodnji teden začelo v Seefeldu.

Hirscher svetovni prvak ob trojni avstrijski zmagi

Marcel Hirscher je pričakovano postal svetovni slalomski prvak. Za trojno avstrijsko veselje sta poskrbela še drugouvrščeni Michael Matt in tretjeuvrščeni Marco Schwarz. Žan Kranjec je bil 17.

Žan Košir po tretjem času kvalifikacij izpadel v osmini finala

Po sobotni zmagi je deskar Žan Košir na drugem paralelnem veleslalomu svetovnega pokala v Pjongčangu izpadel v osmini finala, v četrtfinalu pa sta se poslovila Tim Mastnak in Gloria Kotnik.

Na zasledovalni tekmi biatlonk na vrhu Nemki, pri fantih Fillon Maillet

Nemška biatlonka Denise Herrmann je zmagala na zasledovalni tekmi za svetovni pokal v Soldier Hollowu. Slovenke se na četrtkovem šprintu niso uvrstile na tekmo.

Geiger obnorel Nemce v Willingenu, Zajc deveti

Nemec Karl Geiger je zmagovalec tekme smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Willingenu v Nemčiji, kar je njegova druga zmaga med elito. Najboljši Slovenec je bil Timi Zajc na devetem mestu.

Bogatajeva po Ljubnem na stopničkah še v Oberstdorfu

Urša Bogataj je v Oberstdorfu osvojila 3. mesto in po uspehu na domačem Ljubnem še druge stopničke za svetovni pokal v smučarskih skokih v osmih dneh. Sobotno tekmo v Nemčiji je dobila olimpijska prvakinja Maren Lundby.

Razpoloženi Evi Urevc šele v finalu pošle moči

Tekačica Eva Urevc se je prvič v karieri prebila v veliki finale šprinterske tekme za svetovni pokal in v Cogneju osvojila 6. mesto.

Flisar po prerivanju končal kros že v osmini finala

Feldberg v Schwarzwaldu na jugozahodu Nemčije je peta postaja svetovnega pokala za smučarje prostega sloga v krosu. Filip Flisar je potegnil najkrajšo v prerivanju in po napaki končal kot zadnji v svoji skupini osmine finala.

Shiffrinova s praznimi baterijami do pokra slalomskih naslovov

Mikaela Shiffrin je četrtič zapored slalomska svetovna prvakinja. V finalu je napadla s 3. mesta in v svojem slogu pometla s tekmicami.

Žan Košir zmagovalec paralelnega veleslaloma v Pjongčangu

Deskar Žan Košir je na prizorišču zadnjih olimpijskih iger v Pjongčangu v paralelnem veleslalomu osvojil prvo mesto. V velikem finalu je za prvo zmago v svetovnem pokalu po štirih letih premagal Avstrijca Lukasa Mathiesa.

Premierna zmaga za Christiansena, Miha Dovžan 25.

Norvežan Vestle Sjaastad Christiansen je dobil šprintersko preizkušnjo biatloncev za svetovni pokal v Soldier Hollowu v Utahu, kar je njegova prva zmaga med elito.

"Henrik veliki" prvak na pomladanskem snegu, Kranjec peti

Henrik Kristoffersen je novi svetovni prvak v veleslalomu. Na večernem spektaklu je v Areju z izjemnim smučanjem v finalu za 20 stotink premagal obolelega velemojstra Marcela Hirsherja. Žan Kranjec je bil peti.

Slovenci tretji v Willingenu, zmaga Poljakov

Slovenski skakalci odhajajo na svetovno prvenstvo v Seefeld z odlično popotnico, saj so na ekipni tekmi v Willingenu osvojili tretje mesto. To so prve stopničke Slovencev v letošnji sezoni.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...