Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Obisk Generalnega direktorja Direktorata za komunikacije Evropskega parlamenta Jaumeja Duch Guillot na konferenci MUNLaws

SP v alpskem smučanju – Cortina 2021

Več novic

Slivnik: Najlažje je biti pameten in reči: vse je zanič in brez zveze

Razlika je, ali ostaneš brez medalje tako kot leta 2007 v Areju ali pa tako kot letos v Cortini. Končna ocena SP-ja za slovensko smučanje zato ni negativna, so pa določeni "ekscesi", ki nekako jezijo navijače.

99

Ocena slovenskih smučarjev: Po pričakovanju, a s pozitivnimi nastavki

Slovenska smučarska reprezentanca je na svetovnih prvenstvih prvič po Areju 2007 ostala brez medalje. Glede na golo preštevanje medalj je to neuspeh, v resnici pa zgolj realno stanje razmer v slovenskem taboru.

61

Razburljivo zadnje dejanje SP-ja pripadlo Fossu-Solevaagu, Hadalin sedmi

Norvežan Sebastian Foss-Solevaag je novi svetovni prvak v slalomu. Zadnje srebro na svetovnem prvenstvu v Cortini je dobil Avstrijec Adrian Pertl, norveški uspeh pa je s tretjim mestom dopolnil Henrik Kristoffersen. Štefan Hadalin je bil sedmi.

179

Liensbergerjeva prekinila zlati niz Shiffrinove, Andreja Slokar sijajna peta

Katharina Liensberger je na svetovnih prvenstvih prekinila niz štirih slalomskih zmag Mikaele Shiffrin. Američanko je prehitela še Petra Vlhova, za slovensko navdušenje pa sta poskrbeli Andreja Slokar in Ana Bucik, ki sta se uvrstili med deset.

339
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov