Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Aplikacija za mobilne naprave

Opis aplikacije

Mobilna aplikacija RTV 4D omogoča spremljanje radijskih in televizijskih programov v živo, ogled ter poslušanje zamujenih oddaj in prispevkov ter pregledovanje novic s portala www.rtvslo.si.

V nasprotju s spletnim portalom je pregled pri tem prilagojen meram prenosne naprave. Prav tako je napravi prilagojena navigacija skozi novice.

Preizkusite novo mobilno aplikacijo RTV Šport
Športne novice, videi in športna statistika na enem mestu!

 

Kaj omogoča aplikacija

Za ogled vsebin v živo imate na voljo pregled vseh programov in podatek o tem, kaj se trenutno na njih predvaja ter kar sledi. Z enim klikom izberete in začnete ogledovanja ali poslušanje izbranega programa.

Pri mobilni aplikaciji ste lahko sami urednik prikaza novic, oddaj in prispevkov. Vsakemu uporabniku je na voljo meni, s katerim določi, katera kategorija se bo prikazovala.

Primer: Če vas zanimata samo šport in zabava, lahko v prikaz vključite samo ti dve kategoriji. Ves zaslonski prostor bo tako na voljo športnim in novicam iz sveta zabave.


Kako do aplikacije

Aplikacija je na voljo v spletnih trgovinah za platforme iOS (iTunes), Android (GooglePlay) in Windows (WindowsPhone).

Aplikacijo lahko poiščete s črkovnim nizom »rtv slovenija« oz. »rtv 4d« ter izberete prenos in namestitev. Za namestitev boste potrebovali registriran uporabniški račun, ki je, v primeru trgovine GooglePlay, lahko Googl-ov poštni račun, če ga imate.

Če imate aplikacijo že nameščeno, jo morate za izvajanje vseh novih funkcionalnosti najprej posodobiti.


Težave z aplikacijo

Če naletite na nerešljivo težavo, se lahko obrnete na: mmc@rtvslo.si

   

   

    

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov