Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Prilagodite portal svojim potrebam

Vhodni portal - Osnovna nastavitev (video)
Dodajanje blokov z vsebinami (video)
Brisanje blokov (video)
Premikanje blokov (video)
Dodajanje vsebin v blok (video)
Urejanje bloka (video)
Podportali (Novice, Šport,Kultura, Zabava, Ture avanture) (video)
Video demonstracija (osnovna nastavitevdodajanjebrisanjepremikanjedodajanje v blokurejanje blokapodportali)

MMC svojim uporabnikom ponuja popolnoma interaktiven multimedijski portal z možnostjo nastavitev in prilagoditev, kjer si lahko uporabnik na več ravneh nastavlja in izbira vsebine, ki ga zanimajo, njihovo količino in lokacijo. Nastavitve se shranjujejo v piškotkih.

Registriranim uporabnikom nastavitve shranjujemo na naših strežnikih. Tako smo zagotovili, da so nastavitve vaših vstopnih strani shranjene, tudi če piškotke izbrišete ali računalnik znova namestite. Ne glede na to, na katerem računalniku ste, boste ob prijavi s svojim uporabniškim imenom dobili nastavitve, ki ste si jih izbrali kot registrirani uporabnik.

Če spletno stran uporabljate brez uporabniškega imena, imate zdaj še en razlog več, da se registrirate. Tisti, ki tega ne želite, boste še naprej lahko kot neregistrirani uporabniki urejali portal in spremembe se bodo zapisovale v piškotke.

Pa gremo lepo po vrsti. 


Vhodni portal

Osnovna nastavitev

Vse, kar boste videli na vstopni strani www.rtvslo.si je t. i. osnovna nastavitev. Ko boste pozneje kdaj spreminjali nastavitve, lahko do osnovne nastavitve spet pridete tako, da kliknete ''Povrni nastavitve''.Dodajanje blokov z vsebinami

Če želite dodati še bloke z drugimi vsebinami, kliknite ''Dodaj vsebine na stran''. Odpre se vam seznam dodatnih vsebin. Obkljukajte vsebine, ki jih želite dodati, in kliknite ''Potrdi''. Blok(i) z izbrano vsebino se bodo pojavili na vrhu levega stolpca.

Brisanje blokov
Če vas neka vsebina ne zanima (več), enostavno kliknite na križec v desnem zgornjem kotu bloka in izberite ''Potrdi''. Blok bo izginil. Če ga želite znova uvrstiti, kliknite ''Dodaj vsebine na stran''.


Premikanje blokov
Če želite spremeniti vrstni red blokov, jih lahko poljubno premikate levo/desno/gor/dol. Z miško se postavite na sivo zgornjo pasico bloka, kliknite na levi gumb miške in povlecite blok, kamor želite, ter nato spustite gumb miške.Dodajanje vsebin v blok
V blokih so ponujene omejene količine vsebin, več pa jih lahko dobite s klikom na gumb ''Uredi'' v zgornjem desnem delu bloka. Odpre se vam nabor vsebin, kjer obkljukate vsebine, ki jih želite, in nato kliknite ''Shrani''.Urejanje bloka
Tudi v bloku lahko razvrščate izbrane vsebine. Posamezne dele bloka lahko z miško premikate v okviru bloka gor/dol. Prav tako lahko spreminjate količino novic v posameznem delu bloka s klikom na +/- v desnem zgornjem kotu.Podportali (Novice, Šport, Kultura, Zabava, Ture avanture)
Poleg urejanja vhodne strani lahko urejate tudi nastavitve posameznih portalov. Način urejanja je enak kot na vhodni strani. Npr. na športnem portalu si lahko izberete športe, ki vas zanimajo, npr. nogomet in košarko, v okviru tega pa tiste dogodke, ki vas zanimajo (npr. nogomet, angleško prvenstvo in Ligo prvakov).

   Izbira je v celoti vaša!


Lahko si ogledate tudi video demonstracijo:


Video navodila : Vhodni portal - osnovna nastavitev
 

Video navodila: Dodajanje blokov z vsebinami
Video navodila: Brisanje blokov
Video navodila: Premikanje blokov

Video navodila: Dodajanje vsebin v blok
Video navodila: Urejanje bloka

Video navodila: Podportali