Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Svet zabave

Zanimivosti Prva občina z družinskim drevesom v Sloveniji ‒ kdo so vaši predniki?

Zagorje ob Savi je prva občina v Sloveniji, ki ima svoje interaktivno družinsko drevo. Dostopno je na spletu. Na njem je 120 tisoč Zagorjank in Zagorjanov, tako da lahko ‒ kot zagotavljajo na občini ‒ vsak prebivalec najde svoje prednike.

11

Moda Video: Zadebeljen obroč, modna zapoved pomladi in poletja

Med nepogrešljivimi modnimi dodatki prihajajoče sezone bodo tudi obroči za lase. Trendu, ki smo ga najprej videli septembra na modnih brveh pri Pradi, je podlegla tudi vojvodinja Kate - prisega na žametno naglavno okrasje.

1

Svet znanih Amerika "v veselem pričakovanju": odštevanje do dojenčka Harryja in Meghan

Številni Američani z navdušenjem in ponosom spremljajo "najboljšo žajfnico" in napeto pričakujejo rojstvo prvega otroka princa Harryja in vojvodinje Susseške, nekoč bolj znane kot Meghan Markle, ki naj bi rodila konec aprila.

2

Evrovizija Supermodel Bar Refaeli na čelu evrovizijske voditeljske četverice

Pred dnevi so iz Tel Aviva prišle novice o tem, kdo bo vodil hitro bližajočo se Pesem Evrovizije. Najbolj znana izmed voditeljske četverice je izraelska manekenka Bar Refaeli, nekoč dekle Leonarda DiCapria.

7

Glasba Preobrazba in pol - adijo bradata Conchita, dobrodošel androgini Wurst

Zagotovo eden izmed najbolj znanih evrovizijskih zmagovalcev, Avstrijec Thomas Neuwirth, ki je kot alter ego Conchita Wurst leta 2014 z bondovsko balado Rise Like a Phoenix pokoril Evropo, je pet let po zmagi postregel z neverjetno preobrazbo.

21

Družabno Video: Jutranji klepet ob smutiju z Zalo, Zalo in Gašperjem

Zala Đurić Ribič se je v rubriki Prebujamo se z znanimi v oddaji Dobro jutro tokrat družila s slovenskima evrovizijskima predstavnikoma, Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom.

17

Glasba

Umrl je kitarist Dick Dale, v zgodovino zapisan kot oče surf rocka

"Morda igram ene in iste pesmi noč za nočjo, vendar jih nikoli ne igram na isti način," je nekoč dejal kitarist Dick Dale, ki je umrl v soboto pri starosti 81 let.

10

Avtoportret: 58 sekund s Kuklo

"Name je zagotovo vplivala zlata doba MTV-ja v devetdesetih," v peti epizodi videorubrike Avtoportret opisuje umetnica Kukla.

18

"Кукла Kesherović je končno čefurka"

Mešano narodnostno poreklo je neizčrpen vir navdiha za umetnico ‒ glasbenico in režiserko Katarino Rešek, ki si je nadela umetniško ime Kukla in ga piše v cirilici. Spot za svojo pesem Črne oči je posnela v Makedoniji, kjer je preživela otroštvo.

35

Mogoče je, da bo film o Freddieju Mercuryju dobil nadaljevanje

Bryan Singer, režiser filma Bohemian Rhapsody o legendarnem pevcu skupine Queen Freddieju Mercuryju, in aktivni dvojec skupine Brian May in Roger Taylor razmišljajo o snemanju nadaljevanja filma Bohemian Rhapsody.

14
Več

Znani

"Ogorčena" mati, katere sin je ostal pred vrati kolidžev, hoče od prevarantov 500 milijard

Neka mati iz Kalifornije zaradi vpletenosti v prevare za vpis na kolidže za kar 500 milijard dolarjev toži Felicity Huffman, Lori Loughlin in druge bogataše, saj naj bi zaradi njihovih "nizkotnih" dejanj brez mesta na fakulteti ostal njen sin.

53

Channing Tatum in Jessie J nič več ne skrivata svoje ljubezni

Čeprav uradne potrditve o novem zvezdniškem parčku - Channing Tatum in Jessie J - še ni, so fotografije, ki so obšle svetovne medije, več kot očitne ... zaljubljenca naklonjenosti v javnosti ne skrivata več.

4
Več

Zanimivo

Ronaldo odprl kliniko za presaditev las: Podoba posameznika je ključna za uspeh

Portugalski nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo se je odločil svojo podjetniško žilico preizkusiti v novih vodah - v Madridu je odprl kliniko za presaditev las.

9

Najmočnejša Kenijka skrbi, da dvigovanje uteži v njeni domovini ne bi zamrlo

Mercy Obiero je znana kot najmočnejša ženska v Keniji, osvojila je tudi številne kolajne, svoje znanje pa želi prenesti na mladi rod Kenijcev.

Slavnejšega od Cristiana Ronalda bilo ni nobenega ... niti LeBrona in Messija

Cristiano Ronaldo je nizu lovorik dodal še naziv najslavnejšega športnika v letu 2019 po izboru najbolj znane športne ameriške medijske hiše ESPN.

9

Francoski par ni smel sina poimenovati Griezmann Mbappe

Neki francoski par, ki je pred petimi meseci svojega sina poimenoval Griezmann Mbappe, je bil po odločitvi sodišča prisiljen svojemu otroku spremeniti ime.

10
Več

Galerije

Svet znanih Prva supermanekenka na svetu povišana v damo

Princ Charles je 69-letno Lesley Hornby, bolj znano kot Twiggy, zaradi njenega prispevka k modi povišal v damo.

3

Družabno Podkoren v dveh dneh sprejel več kot 15 tisoč obiskovalcev

V Podkorenu so sklenili še en Pokal Vitranc, tekmovanje svetovnega pokala v alpskem smučanju. Pestro dogajanje in prijetni vremenski pogoji so v Kranjsko Goro v dveh dneh privabili več kot 15 tisoč obiskovalcev.

2

Zanimivosti Foto: Babica Jelena s kuharskimi videoposnetki postala spletna senzacija

Če vam kdaj zmanjka idej, kaj bi kuhali, se lahko obrnete na 69-letno babico Jeleno Petrović, ki je s svojim youtubovskim kanalom v Srbiji postala prava uspešnica.

6
Več

Presek dneva

Izbor

Svet znanih Ob smrti Luka Perryja: Slovo od Dylana McKaya, slovo od naše mladosti

O Luku Perryju bi se dalo povedati veliko - o tem, kako je bil kot Dylan McKay najboljši približek sodobnega Jamesa Deana, o tem, kako je za vedno ostal Dylan McKay.

23

Družabno "V zlatih časih je imel Razvedrilni program pet večernih oddaj na teden. Zdaj denarja ni."

"Nisem ravno 20 let gojil želje, da bi vodil TV-kviz ali da bi imel to za vrhunec svoje kariere. A vedno, ko sem gledal kakšen veliki kviz, se mi je zdelo, da bi tudi sam moral to poskusiti," pravi Mario Galunič.

80

Glasba Poslovil se je Keith Flint, pevec zasedbe The Prodigy

Na svojem domu v Essexu v Veliki Britaniji je umrl Keith Flint, pevec elektropunk zasedbe The Prodigy. Star je bil 49 let.

71

Glasba Andrej Šifrer z rokerji in simfoničnim orkestrom v Cankarjevem domu: "Pokalo bo!"

Ob ponovni oživitvi prvenca Andreja Šifrerja Moj Žulj je nekaj slovenskih rokerjev posnelo svoje videnje pesmi, ki so nastale pred 40 leti. Te boste lahko slišali tudi v kratkem v Cankarjevem domu na glasbenem prazniku legendarnega kantavtorja.

Evrovizija Zala Kralj in Gašper Šantl ostala zvesta Sebi in osvojila Emo

Zala Kralj in Gašper Šantl sta zmagovalca Eme 2019! V superfinalu sta po telefonskem glasovanju premagala Raiven in tako maja potujeta na Pesem Evrovizije v Tel Aviv.

903

Evrovizija Alternativni prenos Eme s Tanjo Kocman in Rokom Bohincem

Ema ni ena, Emi sta bili dve! Na MMC-ju je potekal alternativni prenos Eme 2019, ki sta ga s komentarji in gosti začinila Tanja Kocman in Rok Bohinc.

4
Več