Nov mister je navdušenec nad fitnesom. V prostem času se rad druži s svojimi prijatelji in spi, saj pravi, da rabi čas za regeneracijo.
Nov mister je navdušenec nad fitnesom. V prostem času se rad druži s svojimi prijatelji in spi, saj pravi, da rabi čas za regeneracijo. "Sem enostaven, preprost fant, ki se rad zabava," se je z nekaj besedami opisal sam. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Nejc Zidar, Mitja Nadižar in Domen Mihelič
Po slavju je prišel čas za torto. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Nejc Zidar, Mitja Nadižar in Domen Mihelič
Trojica najlepših, ki je domov odkorakala z lentami in novimi priložnostmi v svetu mode. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Prireditev je vodila Pia Pustovrh, med gosti prireditve pa so se zvrstili Regina, Daša Gradišek, Christine in Matjaž Kumelj, ki so poskrbeli za pevske vložke, Ana Marija Mitič s krajšim stand up nastopom ter plesni skupini DAnce City in Cliche. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

"Če si mister Slovenije, pomeni, da imaš velike možnosti, da postaneš svetovna zvezda na področju mode in morda tudi drugih področjih, če imaš talent," je dejal za MMC lastnik licence Erik Ferfolja.

Primorec lente ni prejel iz rok svojega predhodnika, saj se Jure Rugani mudi na delu v Singapurju, a kot je dejal Nadižar po razglasitvi za MMC, je bil občutek ob razglasitvi izjemen, saj ni pričakoval takšnega rezultata. "Vsi drugi fantje so bili super in ne bom se spuščal v podrobnosti, ki so nas razlikovale," je ob tem dodal nov mister.

Na izbor se je prijavil na pobudo svojih sester, ki so mu dejale, da bi bila to dobra priložnost zanj. Po treh mesecih priprav pa je sinoči z devetimi drugimi tekmovalci stopil na oder ljubljanskega Cirkusa. "Prej so se z modo ukvarjale moje sestre in sem si rekel, zakaj ne bi tudi sam poskusil. Izbor sem videl kot dobro odskočno desko, zato sem se tudi prijavil na Mistra Slovenije. Od malega sem si želel, da bi uspel na kakšnem takšnem tekmovanju in se preizkusil v tujini," je še dodal.

Novi mister je sicer navdušenec nad fitnesom. V prostem času se rad druži s svojimi prijatelji in spi, saj pravi, da potrebuje čas za regeneracijo. "Sem enostaven, preprost fant, ki se rad zabava," se je z nekaj besedami opisal sam.

Deseterica najlepših
Za končni uspeh se je moral zmagovalec predstaviti v treh izhodih, kjer je znova največ pogledov privabil izhod v kopalkah. Za naslov so se poleg njega potegovali še Aljoša Kuzmanovski iz Ljutomera, Bojan Radusinović iz Velenja, Matic Pogorelec iz Kočevja, Domen Mihelič iz Velenja, Jakob Horvat iz Spodnjih Dupelj, Dmitrij Halužan s Pragerskega, Goran Krajcar iz Izole, Nejc Zidar iz Velikih Lašč in Klemen Zagorščak iz Celja.

Osrednja naloga deseterice je bila, da s svojimi nastopi prepriča žirijo, ki so jo letos sestavljali Matija Dušak, Benjamin Kračun, Špela Jereb, David Urankar, Nataša Horvat, Marko Šobot, Manca Čampa, Iryna Osypenko Nemec, Ana Gregorič in Denis Porčič – Chorchyp.

Po razglasitvi petih superfinalistov, med katerimi so bili poleg Nadižarja še Radusinović, ki se je uvrstil tja zaradi največjega zbranega števila všečkov na Facebooku, Kuzmanovski in pozneje oklicana mister Fashion days Zidar in Cosmo mister Mihelič, je imel največji nasmeh na obrazu 19-letni Primorec.

Fotoutrinke z izbora si lahko pogledate spodaj.