Komika se bosta predstavila na zimskem Panču. Foto: MMC RTV SLO
Komika se bosta predstavila na zimskem Panču. Foto: MMC RTV SLO
Improvizacija Jureta Godlerja in Tina Vodopivca za MMC

"Tožb zaenkrat še ni bilo ... Midva sva precej korektna, kar se tega tiče ... Smo pa Slovenci (ne boste verjeli) kar tolerantni ... Najboljši švedski komik Magnus Betner, ki je nedavno nastopal tudi v Sloveniji, mi je pravil, da so v ZDA vanj metali steklenice (ker je govoril čez Busha, vojsko in Cerkev)," je o preresnem (ne)razumevanju šal spregovoril Tin Vodopivec, sicer eden izmed ustanoviteljev festivala smeha, ki bo nocoj in jutri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma doživel že tretjo ponovitev.

Cel klepet si lahko preberete tu.

Za vse obiskovalce MMC-ja pa sta pripravila Tin in Jure tudi krajšo improvizacijo, ki si jo lahko ogledate v videu desno spodaj.

O trenutno najbolj aktualni tematiki - kulturnem ministrstvu - nista zgubljala preveč besed. "Moj stand-up je daleč od kulturnega," je dejal Jure. Tin pa je sarkastično pripomnil: "Jah, očitno ne bo več nič s petimi milijoni evrov, ki smo jih do sedaj dobivali na mesec."

Tako Tin, ki smo ga v zadnjih letih imeli priložnost spoznati tudi med vodenjem različnih prireditev, kot vsestranski Jure, sta v klepetalnici zapisala, da se smejita samo šalam drug drugega. "Pa je res malce lažje ... Pred petimi leti, ko sem klical po klubih, so mi nekateri odgovoril: 'Sand up? To smo enkrat že imeli' ... Kar je tako, kot če bi rekli, da so enkrat že imeli koncert. Zdaj takšnih problemov nekako ni več," je o napredku domače stand-up komedije dejal Tin.

Improvizacija Jureta Godlerja in Tina Vodopivca za MMC