Salome je vesela, da so jo mediji in ljudje tako zelo podprli, ko je prišla iz Big Brotherjeve hiše. Foto: MMC RTV SLO
Salome je vesela, da so jo mediji in ljudje tako zelo podprli, ko je prišla iz Big Brotherjeve hiše. Foto: MMC RTV SLO
Prepričana je, da so jo sotekmovalci izločili zgolj zato, ker je veljala za favoritinjo. Foto: MMC RTV SLO

"Le zakaj bi bila nesrečna? Odkar sem prišla ven, me ljudje ustavljajo na ulici, poljubljajo, mi čestitajo, hrvaški mediji me podpirajo, na forumih so me razglasili za zmagovalko. To je vredno več od vsakega denarja - tega se ne da kupiti," je za MMC povedala pevka.

Pojasnila nam je, da je vesela, ker je Hrvaški odprla oči: "Če je le deset ljudi spremenilo svoje poglede, sem naredila dovolj. To je tisto, kar sem hotela." Razložila je, da jo odziv neznancev, tako starih kot mladih, veseli in da verjame, da je že zaradi tega vredno sodelovati v Celebrity Big Brotherju.

Sicer pa nam je Salome zaupala, da v resnici ni prav verjela, da bi lahko zmagala, a obenem ni pričakovala, da bo že prvi teden izpadla: "Očitno so tisti, ki so navijali zame, tako zelo verjeli v mojo zmago, da niso glasovali, tisti konzervativni pa so pograbili telefone in zato sem izpadla."

Nominirana, ker je bila resna konkurenca
"Sotekmovalci so kasneje povedali, da so me nominirali zato, ker sem bila najresnejša kandidatka za zmago, v meni so videli močno konkurenco," pravi Salome in dodaja, da so organizatorji že v osnovi zagrešili hudo napako, ko so v resničnostno oddajo povabili tri ljudi, ki so se že prej dobro poznali, oziroma so dobri prijatelji. "Jasno je, da ne bodo nominirali prijatelja. Organizatorji bi morali res povabiti ljudi, ki se med sabo ne poznajo, potem bi bilo najbrž drugače."

"Mislim, da je vse skupaj malo zrežirano. No, če bo na koncu zmagala Danijela ali Marina, potem ni zrežirano, sicer pa je," je prepričana Salome.

Sicer pa pravi, da je bilo življenje v Big Brotherjevi hiši precej dolgočasano. "Cel dan si zaprt, notri je zelo svetlo kot v kakšni bolnišnici, ničesar ne delaš, zato se čas v hiši res vleče. Notri sem bila en teden, pa se mi je zdelo, kot da sem tam dva meseca." Pravi, da se je trudila, da bi se z vsemi razumela in šele zdaj, ko je prišla ven, je izvedela, kako zelo so jo ves čas za hrbtom opravljali.

T. K.