'Zame je Tabu en zeloo fajn slovenski bend!' je na vprašanje, kaj je zanjo Tabu, dejala Tina. Foto: MMC RTV SLO
'Zame je Tabu en zeloo fajn slovenski bend!' je na vprašanje, kaj je zanjo Tabu, dejala Tina. Foto: MMC RTV SLO

Na vprašanje, kako se spopada s "senco" nekdanje pevke Nine, je Tina razložila: "Po pravici povedano, se ne ukvarjam preveč s tem, ker so odzivi na mene zelo fajn in spodbudni. Seveda srečaš kakšne neprijetne komentarje na forumih itd., ampak tako je z vsem in povsod. Nekaterim so všeč takšne, nekaterim drugačne stvari ... Jaz se kot Tabujevka počutim zelo fajn, uživam na odru in sem takšna, kot sem. Like me or hate me, it's your decision."

Celoten klepet s Tino si lahko preberete tukaj.

Tina rada sliši tako kritike kot pohvale
Pevka, ki je uporabnikom zaupala tudi, da so ji prvi odzivi na novi album zelo všeč, je odgovarjala tudi na vprašanje o kritikah in pohvalah: "Kritike te za hip postavijo na realna tla, malo pretresejo, malo razmisliš in presodiš če imajo res kakšno podlago, pohvale pa ti narišejo nasmeh na obraz in spodbudijo k nadaljnemu početju. Osebno rada slišim oboje, seveda utemeljeno."

Sicer pa pevka v prostem času rada posedi na kakšnem čaju s prijateljem ali prijateljico, bere, brska po Youtubu, včasih pa si privošči tudi kakšen izlet. Kaj pa ukvarjanje s športom? "V toplejših letnih časih rada tečem, pozimi pa fitnes in badminton."

In koga na slovenski glasbeni sceni Tina najbolj ceni? "Hmmm... najbolj cenim tiste izvajalce, ki delajo dobre stvari in so res zaljubljeni v svoje delo, v glasbo."