Ed Sheeran bo očitno svoj odmor od glasbenega ustvarjanja še nekoliko podaljšal. Foto: AP
Ed Sheeran bo očitno svoj odmor od glasbenega ustvarjanja še nekoliko podaljšal. Foto: AP

Ed in Cherry sta po besedah njunih bližnjih v sedmih nebesih, a sta se odločila, da bosta stvar ohranila čim bolj skrivno. Kljub temu se jima očitno ni uspelo popolnoma skriti in po poročanju britanskih medijev bo otrok prijokal na svet že konec letošnjega poletja.

Sheeran je sicer že pred izbruhom pandemije napovedal odmor od glasbe in ustvarjanja. Ta čas si je vzel za kakovostno preživljanje časa, v ozadju odločitve pa je bilo očitno tudi načrtovanje družine. Z ženo je teko rekoč vse leto preživel v njunem domu v mestu Suffolk.

"Karantena je bila odličen izgovor za skrivalnice, a zdaj sta ju njuna sreča in vznemirjenje premagala in začela sta novico deliti s prijatelji. Njuni družini sta neizmerno veseli novice in vsi se pripravljajo na prihod novega člana," je še povedal anonimen vir blizu para.

Par se pozna že od otroštva, sestajati pa sta se začela leta 2015. Zaročila in poročila sta se v drugi polovici 2018, a je Ed kmalu znova odšel na turnejo. Konec lanskega leta pa se je popolnoma umaknil iz javnega življenja, da bi več časa preživel z ženo. Par smo lahko v javnosti zadnjič videli letos marca, na tekmi hokeja na travi, na kateri je igrala Cherry.