Za Tinkaro so prvi nastopi in množica intervjujev s tujimi mediji. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Za Tinkaro so prvi nastopi in množica intervjujev s tujimi mediji. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Slovenska delegacija
Slovenska delegacija se že jutri vrača v evrovizijsko dvorano, kjer jo čaka druga vaja. Foto: Thomas Hanses (EBU)

"Navdušeni smo nad dvorano, ampak - kot po vsaki prvi vaji - bomo še izboljšali odrski nastop in uredili tako, da se bomo odlično počutili v svoji koži," je dejala Tinkara v pozdravu, ki si ga lahko v celoti pogledate v videu spodaj.

Sicer pa je slovenska predstavnica dejavna tudi na svoji strani na Facebooku. Zjutraj je na njem delila razmišljanje o sedmi sili. "V teh dneh sem imela veliko intervjujev. Z ekipo smo na nogah in v pogonu 'non stop'. Novinarji so zelo pripravljeni, prijazni, izobraženi in o meni osebno in o nas vedo veliko. Predvsem pa so pozitivni do mene, ekipe in Slovenije. Zakaj in čemu je potrebno, da berem samo v naših, domačih medijih tako bizarne članke o nas in patološke komentarje? Komu koristi, da Slovenec Slovenca živega odira?" se je spraševala Tinkara.

Končuje v bolj optimističnem tonu: "Danci pravijo in na veliko zapišejo, da so najbolj srečen narod. Žalostno je gledati in brati tako Slovenijo ... Pa vam vseeno želimo lep dan," je še zapisala.

Glasbenica je bila skupaj s svojo ekipo sinoči v klubu Huset, kjer je poleg intervjuja odigrala improvizirano skladbo in zapela Round and Round. Misli pa so že usmerjene v drugo vajo, saj bo ta še korak bližje k nastopu v drugem polfinalu, 8. maja, pod zaporedno številko 14.

Pogledate, kaj je Tinkara povedala tik pred svojim včerajšnjim nastopom.