Ni sicer znano, kaj točno je Mikkelsen, ki smo ga lahko ta teden gledali tudi na Liffu v najnovejšem filmu Thomasa Vinterberga Nažgani, v Ljubljani snemal.

Sorodna novica Nažgani

V javnost je pricurljalo zgolj, da naj bi šlo za kratki film, srhljivko, ni pa jasno, ali gre za del oglaševalske kampanje.

Mikkelsen je namreč med drugim ambasador danske pivovarne Carlsberg.

Pogled v filmsko bazo IMDB pokaže, da ima šarmantni danski zvezdnik v produkciji trenutno dva celovečerna filma.

Prvi je triler Vohun za milijardo dolarjev o najdragocenejšem Pentagonovem vohunu med hladno vojno, drugi pa Fantastične zveri, v katerih je ta mesec zamenjal Johnnyja Deppa, potem ko je ta na sodišču izgubil tožbo proti tabloidu The Sun, ki ga je obtoževal pretepanja nekdanje žene Amber Heard.

Sorodna novica Johnnyja Deppa bo v Magičnih živalih zamenjal Mads Mikkelsen

Hotel Slon: "Krasen, topel, skromen človek"

Mikkelsena, ki se ga spomnimo tudi iz filmov Lov, Po poroki, Kraljevska afera in serije Hannibal, je med bivanjem v slovenski prestolnici gostil Hotel Slon, ki je lahko fotografije z igralcem sicer objavil šele zadnji dan njegovega obiska.

"Počaščen, da smo lahko gostili hollywoodskega zvezdnika prve lige, danskega igralca Madsa Mikkelsena in njegovo ekipo. Kakšen krasen, topel, skromen, prijazen človek. Zares resnična zvezda. Ne zamudite srhljivke iz Slovenije!" je na svojem profilu na Facebooku zapisal direktor Slona Gregor Jamnik.