Ellen DeGeneres. Foto: Reuters
Ellen DeGeneres. Foto: Reuters

“Komaj že čakam, da se vrnem v studio in začnem spet delati. In da, pogovorili se bomo,” je v izjavi za javnost povedala priljubljena televizijska voditeljica, ki je bila marca primorana prekiniti snemanje svoje oddaje The Ellen Show. 21. septembra se oddaja vrača na televizijske zaslone, je razkrila zvezdnica, hkrati pa obljubila tudi odgovore na obtožbe o neprimernem vedenju producentov in na kritike zoper nje.

Gledalcem je že obljubila mamljiv seznam zvezdniških gostov, na katerem so med drugim Tiffany Haddish, Kerry Washington, Alec Baldwin, Chrissy Teigen, Chris Rock, Amy Schumer, Adam Sandler in Orlando Bloom. Oddaja bo snemana v tradicionalnem studiu Warner Bros v Los Anglesu, vendar občinstva ne bo, je izjavo za javnost povzel CNN.

Zavezana k spremembam

Očitki o nadlegovanju in drugih nepravilnostih pri njeni oddaji so se pojavili maja in privedli celo do notranje preiskave. Čeprav je največ obtožb letelo na producente oddaje, so številni zaposleni izrazili tudi svoje neodobravanje glede tega, kako se glavna zvezdnica oddaje vede do drugih zaposlenih. Pozneje se je Ellen v skupinskem videoklicu približno 200 zaposlenim zelo čustveno opravičila in jim zagotovila, da se bo izboljšala. "Kogar koli sem prizadela, se mu opravičujem. Nikoli vas nisem želela užaliti," je dejala.