Rebeka Dremelj se v Beogradu počuti fenomenalno, tudi zaradi sprejema pri kraljevi družini. Foto: MMC RTV SLO
Rebeka Dremelj se v Beogradu počuti fenomenalno, tudi zaradi sprejema pri kraljevi družini. Foto: MMC RTV SLO
Rebeka Dremelj v oddaji Zvezde pojejo

Princ in princesa sta "evrovizijce" gostila na Dedinju. Kot je znano, si družina Karadjordjević želi denacionalizirati dvorec na Brdu pri Kranju.

Evrovizijska smetana se je po kraljevskem sprejemu pomaknila v Palačo Srbije. Tam se je namreč odvijalo uradno odprtje 53. tekmovanja za Pesem Evrovizije.

Dan pred prvim polfinalom ima Rebeka naporen urnik, saj sta na sporedu dve generalki, ena pa je še na dan samega polfinala, kjer se bo slovenska pesem zaslišala kot osma po vrsti.

Po začetnih težavah vse gladko
Rebeka pa ni zapela v tokratni oddaji Zvezde pojejo, se je pa vanjo v živo oglasila. Povedala je, da nima treme. Nekaj težav je bilo le na prvi vaji, naslednje pa so potekale po načrtu, "in če bo torkov nastop takšen, bom jaz zelo zadovoljna in upam, da tudi vsi ostali Slovenci", je dejala Rebeka.

Večina bo po torkovem polfinalu še najbolj zadovoljna, če se bo uvrstila v sobotni finale. Andrej Hofer, ki je v javljanju delal družbo Rebeki, je dejal, da je pesem Vrag naj vzame na stavnicah v zlati sredini. A so se stavnice že velikokrat izkazale za napačne, je rekel Hofer.

Zabavna in energična
Ta je še povedal, da so Rebeko v Srbiji spoznali predvsem po njeni energiji, po tem da je zelo zabavna in da novinarjem takoj pove, o čem je ne smejo spraševati. Rebeka ga je pri tem dopolnila, da je niso smeli spraševati le o ponesrečeni prvi vaji, drugače pa je odprta za vsa vprašanja.







Rebeka Dremelj v oddaji Zvezde pojejo
Gneča, fotografski aparati, kamere, mikrofoni in veliko črnine na vrtu kraljeve palače. Foto: MMC RTV SLO
Slovenski predstavniki pred kraljevo palačo na Dedinju z odgovornim urednikom razvedrilnega programa Petrom Radovićem. Foto: MMC RTV SLO
Lanskoletni zmagovalki Mariji Šerifović sta se pred fotografskim objektivom pridružila komentator vseh treh televizijskih prenosov Andrej Hofer in članica ekspertne skupine Reference Group pri EBU Miša Molk. Foto: MMC RTV SLO
Na evrovizijskem odru bo kar nekaj lepotic, ena izmed njih je gotovo simpatična Ukrajinka Ani Lorak, ki ji napovedujejo tudi dobro uvrstitev. Foto: MMC RTV SLO
Še ena lepotica bo zapela na odru Beograjske arene. Sirusho prihaja iz Armenije. Foto: MMC RTV SLO
Takole nase v Beogradu opozarjajo Nizozemci. Foto: MMC RTV SLO