33-letnica je hkrati napovedala, da je to samo začetek, saj po albumu Joanne iz leta 2016 zdaj znova pripravlja dolgometražni album – že šestega po vrsti.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Zagotovo na albumu plešemo," je v intervjuju pojasnila o prihajajoči plošči. "Zdi se mi, da je to najboljši način, s katerim ga lahko opišem." Dodala je, da je v glasbo prelila svoje celotno srce – vso bolečino in vsa sporočila z drugega sveta, za katera ima občutek, da so ji namenjena, da jih prenese naprej. "Želim si, da ljudje plešejo in so ob poslušanju moje glasbe srečni," je poudarila.

"Pred kratkim me je nekdo vprašal, kaj je moj glavni cilj v povezavi s tem albumom, in v bistvu je res smešno, ko to povem na glas. Želim si izdati glasbo, ki jo bo slišal velik del sveta, bo postala del njihovih vsakodnevnih življenj in jih bo hkrati osrečevala," je priznala glasbenica.

Sicer za zdaj še ni razkrila ne naslova ne točnega datuma, ko bo album izdala, vseeno pa pravi, da bo to najbolj "kul" stvar, ki jo bodo ljudje slišali.

"Ko smo ustvarjali te skladbe, smo naredili ogromno ponovitev, ker smo si res želeli, da je vse skupaj popolno. Vseeno mi je bilo, kdo vse na pesmih pusti svoj odtis, dokler ohranijo sporočilnost, unikatnost, odražajo mene in imajo v sebi to, da predstavljajo najbolj 'kul' stvar, ki jo bodo ljudje slišali."

Gaga je nazadnje album izdala oktobra 2016, ko je javnosti predstavila Joanne in se četrtič uvrstila na vrh Billboardove lestvice najboljših albumov. Eden njenih vidnejših projektov v zadnjih letih pa je bilo tudi sodelovanje z Bradleyjem Cooprom pri filmu (in filmski glasbi) Zvezda je rojena.