Alanis je noseča. Foto: EPA
Alanis je noseča. Foto: EPA

Veselo novico je Alanis oznanila z objavo posodobljenega animiranega videospota na svojem osebnem blogu. Video prikazuje utrinke iz njenega življenja. Pri koncu videa tako z možem in petletnim sinom Everjem Imrejem obišče zdravnika in tako razkrije, da je noseča.

41-letna Alanis se je s 35-letnim raperjem Treadwayem poročila 22. maja leta 2010 v njunem losangeleškem domu, obred pa je je potekal v ožjem krogu.

Glasbenica predtem še ni bila poročena, je bila pa že zaročena, in sicer z igralcem Ryanom Reynoldsom, s katerim sta se leta 2007 razšla. V zvezi je bila tudi z igralcem Davom Coulierjem iz serije Polna hiša (Full House).

Ikoničen album
Novembra lani je minilo 20 let od izdaje albuma Jagged Little Pill, ki je spremenil Alanisino življenje in jo potegnil iz anonimnosti. Album je trinajst zaporednih tednov ostal na prvem mestu Billboardove lestvice, na njem so se znašle štiri skladbe, ki so pristale na vrhu lestvic singlov in z njim je domov odnesla tudi štiri grammyje (zmagala je v vseh kategorijah, razen v kategoriji za novinko in skladbo leta).