Srečno! Foto: Instagram Amy Schumer
Srečno! Foto: Instagram Amy Schumer

Parček je usodni "da" dahnil v najeti hiši v Malibuju, ki leži tik ob Tihem oceanu. Dogodek bi ostal skrit očem javnosti, če ne bi Schumerjeva sama objavila poročnih fotografij na Instagramu. Prek tega omrežja je še zapisala, da ni noseča in da ne želi daril, ampak da poziva k donacijam za organizacije, ki se borijo za varno uporabo orožja.

Med poročnimi svati je bilo veliko znanih imen, med drugim tudi Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston, Larry David, David Spade, Judd Apatow in Jake Gyllenhaal. "Vse skupaj je bilo organizirano zadnjo minuto. Amy je goste na obred povabila prek SMS-sporočila v nedeljo. Napisala jim je: 'Hej, nekaj se dogaja. Če lahko prideš, super, če ne, brez skrbi.' Bil je čudovit dogodek, vsi so se zabavali," je za revijo US Magazine dejal neimenovani vir.

36-letna priljubljena igralka, znana po svoji duhovitosti in pikrosti, in leto dni starejši avtor kuharskih knjig sta par postala novembra lani, a Amy je njuno zvezo javno potrdila šele 11. februarja, ko je na Instagramu objavila njuno fotografijo med poljubljanjem. Posnetek je bil narejen na zabavi TV-voditeljice Ellen DeGeneres ob njeni 60-letnici.

Fischer velja za enega najboljših ameriških chefov. Njegova restavracija Beach Plum v letovišču Martha’s Vineyard v Massachusettsu je zelo priljubljena, vanjo rada zahajata tudi Michelle in Barack Obama.

Pred Fischerjem je bila Amy v zvezi z oblikovalcem pohištva Benom Hanischem.

Yup

A post shared by @ amyschumer on Feb 15, 2018 at 8:53am PST

@robandlindsayweddings

A post shared by @ amyschumer on Feb 15, 2018 at 10:53am PST