Amy in Ben na lanski podelitvi emmyjev. Foto: AP
Amy in Ben na lanski podelitvi emmyjev. Foto: AP

"Amy in Ben sta po temeljitem razmisleku končala zvezo, a bosta ostala prijatelja," je tiskovni predstavnik Schumerjeve v torek dejal za Us Weekly.

Komičarka je svojega zdaj že nekdanjega fanta spoznala prek aplikacije za zmenkarije Raya, ki je "rezervirana" za premožnejše stranke. Čeprav ni tako slaven kot igralka, je 30-letni Hamish vseeno precej uspešen, saj ima svoje podjetje za industrijsko oblikovanje, ukvarja se predvsem z oblikovanjem in izdelavo lesenega pohištva in drugih izdelkov iz lesa.

"Ljubezen mojega življenja"
35-letna igralka je novembra, ko sta bila še zaljubljena, navdušeno razlagala, da sta s Hamishem popoln par in Howardu Sternu med drugim zaupala, da se odlično ujameta tudi v spolnosti, pri čemer je ponosno dodala: "Vsak dan seksava!"

Hamish pa je medtem oznanjal, da je v Amy našel "ljubezen svojega življenja". "Nobeden od naju ni iskal zveze, a že prvo noč, ko sva se spoznala, je bil občutek pravi. Na koncu sva skupaj preživela šest dni," je hitel pojasnjevati ob objavi fotografije na Instagramu, zapis pa je sklenil z besedami, da je že takrat vedel, da želi vse življenje preživeti z njo.