Scout Willis je noč preživela v zaporu. Foto: Youtube
Scout Willis je noč preživela v zaporu. Foto: Youtube
Rumer, Bruce in Tallulah Willis
Bruce ima z Demi poleg Scout še dve hčerki - Rumer in Tallulah. Foto: EPA

Willisovo je policist opazil z vrčkom piva v rokah in zahteval osebni dokument, Scout pa mu je izročila osebno izkaznico, na kateri je pisalo Katherine Kelly. Po nadaljnjem zasliševanju pa je le pokazala pravo osebno izkaznico in priznala: "Moje ime je Scout Willis. Prejšnja osebna izkaznica ni bila moja, dobila sem jo od prijatelja, ne poznam nobene Katherine Kelly."

Willisovo je policija nato privedla, saj zakon v ZDA dovoljuje pitje alkohola šele od starosti 21 let naprej, obtožili pa so jo tudi lažnega predstavljanja. Danes so jo nato izpustili brez plačila varščine, vendar pa bo morala 31. julija pred sodnika na Manhattan.

Pila je tudi predsednikova hči
Kakšna kazen jo bo doletela, še ni znano - najvišja zagrožena je 500 dolarjev, tabloidi pa namigujejo, da bo sodišče milostno, kot je bilo pred 11 leti do hčerke ameriškega predsednika Georgea Busha Jenne Bush, ki je morala plačati 50 dolarjev kazni, opraviti osem ur družbenokoristnega dela in poslušati šest ur predavanj o škodljivih posledicah alkohola, ker je v nekem nočnem klubu v Teksasu takrat še mladoletna pila pivo.

V težavah tudi najmlajša Willisova
Scoutt Willis se je v središču medijske pozornosti znašla tudi marca letos, ko je na Twitterju objavila zapise o mamilih, alkoholu, seksu in zabavah, nato pa se branila, da je šlo le za univerzitetno študijo o socialnih omrežjih.

Podobne preglavice je slavnima staršema sicer lani povzročila tudi njuna najmlajša hčerka Tallulah - takrat 17-letno so s prijateljicama in steklenicami alkohola v rokah pozno zvečer v Hollywoodu opazili policisti. Možje postave so izvedli preiskavo in ugotovili, da imajo tri mladoletna dekleta zares pri sebi alkohol.

Na kraju dogodka so dekletom izrekli ukor zaradi mladoletnega posedovanja alkohola, nato pa jih izpustili z opozorilom, ker pa so bile vse tri mlajše od 18 let, so jih morali izročiti staršem ali skrbnikom. Tallulah je najprej poklicala očeta, ki pa je ravno takrat v Las Vegasu snemal film Lay the Favourite, zato je najstnico k policistom nazadnje prišla iskat njena slavna mati.