Ena izmed rednih gostij Berlusconijevih razvratnih zabav z dekleti trdi, da sta se nekdanji italijanski premier in njegova pol stoletja mlajša izbranka poročila že na začetku oktobra. Foto: EPA
Ena izmed rednih gostij Berlusconijevih razvratnih zabav z dekleti trdi, da sta se nekdanji italijanski premier in njegova pol stoletja mlajša izbranka poročila že na začetku oktobra. Foto: EPA
Francesca Pascale in Silvio Berlusconi
"Ljubezenska zgodba Francesce Pascale in Silvia Berlusconija je velika prevara, saj je Francesca lezbijka, midve pa sva bili več kot prijateljici," trdi bolgarska igralka Michele Bonev. Foto: EPA

Dominikanska pevka in model Marythell Polanco, sicer tudi eno izmed deklet z razvpitih Berlusconijevih zabav "bunga bunga", je namreč v intervjuju za italijansko radijsko postajo Radio2 na vprašanje, kdaj se bosta Silvio in Francesca vzela, odgovorila: "Saj sta že poročena!"

Pojasnila je, da ni šlo za civilni obred, pač pa ima Berlusconi svojo zasebno kapelo, v kateri se je lahko poročil s Francesco, ne da bi kdor koli vedel za to. "Bilo je pred dvema, tremi tedni - 8. ali 9. oktobra. Povabila sta tudi mene, vendar sem ravno takrat rodila sinčka. Sem jima pa poslala čestitko," je po poročanju Daily Maila povedala temnopolta pevka.

Bolgarska igralka: "Francesca je lezbijka!"
Zadnje dni je razmerje 77-letnega Berlusconija in 50 let mlajše Pascalove v središču pozornosti italijanskih tabloidov zaradi zapisa na blogu bolgarske igralke Michele Bonev, ki je razmerje označila za "farso", Francesco pa za lezbijko.

"Ljubezenska zgodba Francesce Pascale in Silvia Berlusconija je velika prevara, saj je Francesca lezbijka, midve pa sva bili več kot prijateljici," je zapisala Bonevova. "Silvio je njuno zaroko oznanil samo zato, da bi se lahko brez obsojanja javnosti še naprej zabaval z njo in njenimi prijateljicami," je dodala Bolgarka, ki trdi, da brez svojih "bunga bunga" deklet Berlusconi namreč ne more.

Zaroko oznanil pred slabim letom
Berlusconi je zaroko s Francesco, ki je bila pred leti plesalka na enem izmed neapeljskih televizijskih kanalov, oznanil decembra lani v pogovorni oddaji Domenica Live: "Zaročen sem z Neapeljčanko, to je uradno. Končno nisem več tako osamljen. Stara je 27 let, z zdravimi vrednotami, čudovita po zunanjosti, a s še lepšo notranjostjo. Zelo sva si blizu, ljubi me in jaz ljubim njo. Tudi moja hči Marina jo ceni in ima rada," je Berlusconi izlil svoja čustva pred TV-kamerami.

Lepotica si je nekoč denar služila tudi kot pomočnica v trgovini, nato pa bila kot članica Berlusconijeve stranke Ljudstvo svobode izvoljena celo v neapeljski deželni parlament. Za milanski časopis Corriere della Serra je pred časom izjavila, da v njenem življenju štejejo le družina, Berlusconijeva volja in stranka. Vanj se je zagledala že kot najstnica, na nekem strankarskem shodu pa mu je ponudila svojo telefonsko številko.