Se zakon bliža koncu? Foto: Reuters
Se zakon bliža koncu? Foto: Reuters

33-letna ruska manekenka se je iz njunega skupnega doma po poročanju ameriških medijev izselila že prejšnji teden. Zakonca sta v graščini, ki je vredna več kot štiri milijone evrov, živela skupaj z dvoletno hčerjo Leo De Seine. "Nič skupnega več nimata, skupaj ju drži le otrok," je za tabloid Daily Mail ob tem povedal vir blizu para.

Kritiki skoraj ne morejo prehvaliti filmske kemije med glavnima igralcema. Foto: Reuters
Kritiki skoraj ne morejo prehvaliti filmske kemije med glavnima igralcema. Foto: Reuters

Neimenovani vir je ob tem namignil tudi, da ju ločujejo različni interesi. "On ne pije in je zelo poduhovljen, ona pa bi rada ponočevala," je dejal.

Kaj pa Lady Gaga?

Še pred nekaj meseci je pevka Lady Gaga, ki je skupaj s Cooperjem pred kratkim posnela zelo uspešno romanco Zvezda je rojena, zavračala govorice, da se med njima nekaj plete. Ker se je tik pred podelitvijo oskarjev Gaga razšla s svojim zaročencem, so predvidevanja, da ju povezuje več kot le dobro prijateljstvo, postajala vse glasnejša.

Na podelitvi oskarjev je zanimanje za odnos med Cooperjem in Lady Gago še dodatno spodbudil njun skupni nastop. Ta je bil namreč zelo intimen. Ves čas sta strmela drug v drugega, sklenila pa sta ga drug ob drugem pred klavirjem, ko je Cooper glasbenico objel okrog pasu.

To je sprožilo številne odzive, med drugim so nekateri komentirali tudi, da igralčevi partnerici Irini Shayk v občinstvu zagotovo ni bilo prijetno.