Caroline ne objokuje Roryja, če ne drugega, si bo zdaj brez skrbi obula visoke pete. Foto: EPA
Caroline ne objokuje Roryja, če ne drugega, si bo zdaj brez skrbi obula visoke pete. Foto: EPA
Wintourjeva in Wozniackijeva (še s staro pričesko) v prvi vrsti na reviji Michaela Korsa. Foto: EPA

24-letna Danka, ki je pred dnevi zaigrala v finalu odprtega prvenstva ZDA v New Yorku, in leto starejši Severni Irec bi se morala poročiti novembra. A maja je McIlroy presenetil Wozniackijevo in svetovno javnost, češ da ni pripravljen na poroko.

"Bila sem šokirana"
Wozniackijeva je po poročanju britanskega časopisa Guardian v enem izmed nedavnih intervjujev povedala: "Bila sem šokirana. Pričakovala sem vsaj iskren pogovor, ampak ga ni bilo. Zgolj poklical me je. Od takrat se nisva več slišala."

Najboljša danska teniška igralka, ki je v nedeljo izgubila v finalu odprtega prvenstva ZDA proti Američanki Sereni Williams, je dodala, da ji je bilo po prekinitvi zaroke zelo težko. Na koncu se je še pošalila, da ponovno išče resno zvezo, in malce zbodla na račun njegove ne ravno zavidljive telesne višine (sama ima 177 cm, on pa dva cm manj): "Ampak nekoga višjega, kot je bil Rory. Rada bi namreč nosila visoke pete, ko bom z novim fantom."

Pričeska po nasvetu Anne Wintour
Iz New Yorka, kjer se je zadnje dni mudila Caroline (poleg nastopa na OP ZDA je bila tudi gostja modne revije Michaela Korsa na newyorškem tednu mode), pa je prišla zabavna modno obarvana vest: teniški igralki je preobrazbo pričeske svetovala sama Anna Wintour, urednica revije Vogue in velika teniška navdušenka.

Rezultat, ki jo je navdušil, je Caro objavila na omrežju Instagram.