Diazova od leta 2015 ni zaigrala v prav nobeni vlogi - ne filmski ne televizijski. Foto: Reuters
Diazova od leta 2015 ni zaigrala v prav nobeni vlogi - ne filmski ne televizijski. Foto: Reuters

Diazova je na poroko čakala vse do svojega 41. leta. "Težava je bila v tem, da prej nisem spoznala moškega, ki bi ga lahko imela za prihodnjega moža. Imela sem fante. Toda res je velika razlika med fantom in možem, veste. Zdaj imam moža, ki je moj življenjski partner," je pojasnila 44-letna igralka v pogovoru za ET.

Priznala je, da sta si zelo različna. "Toda deliva iste vrednote. Oba sva dovolj čudaška drug za drugega ... Nekako mi je moj mož pokazal, kako je, če nisi v enakopravnem odnosu," je še dejala o svojem sedem let mlajšem možu Diazova.

Par se je leta 2015 po sedmih mesecih prijateljevanja zaročil. Preden je Diazova našla pravo srečo, so se na seznamu spremljevalcev dolgonoge svetlolaske znašli tudi kolegi iz sveta šovbiznisa Justin Timberlake, Matt Dillon, Jared Leto in bejzbolski zvezdnik Alex Rodriguez.

Igralka, ki smo jo lahko spremljali v filmih, kot so Maska, Maščevanje v visokih petkah in Nori na Mary, se je v zadnjih letih malce umaknila iz Hollywooda. "Nisem več vedela, kdo sem. In s tem vprašanjem se je težko soočiti. Zato sem se morala znova najti," je o razlogih za odmor spregovorila igralka.