Govorice o njunem razmerju so se pojavile že leta 2010, prvič pa so ju ujeli skupaj na silvestrovo leta 2014. Foto: Reuters
Govorice o njunem razmerju so se pojavile že leta 2010, prvič pa so ju ujeli skupaj na silvestrovo leta 2014. Foto: Reuters
Charlize Theron in Sean Penn
Bila sta v središču pozornosti, kjer koli sta se pojavila. Foto: Reuters

V zvezi sta bila leto in pol, v tem času sta se tudi zaročila. Še maja, na filmskem festivalu v Cannesu, sta se tesno držala za roke, v zadnjih mesecih sta se sprehodila po mnogih rdečih preprogah in si javno izkazovala naklonjenost.

39-letna južnoafriška lepotica je Seana celo označila za "ljubezen svojega življenja", Sean je tudi začel prodajati svojo vilo v Malibuju, da bi se preselil k Charlize in njenemu triletnemu posvojenemu sinu Jacksonu, a pred dnevi se je premislil in ponudbo umaknil.

Od konca maja se nista nikjer več pojavila skupaj, po trditvah ameriškega tabloida Us Weekly pa je bila plavolasa Charlize tista, ki se je odločila, da konča razmerje. Njuna predstavnika novice še nista komentirala.

Skupaj posnela tudi film
Igralka je še v junijski številki britanske izdaje revije Elle o Seanu, ki velja za velikega zapeljivca, dejala: "Poleg tega, da je moj partner, je tudi ljubezen mojega življenja. Prvič zares čutim, da sta se kariera in zasebnost zlila v eno." Takrat sta skupaj posnela tudi film The Last Face, Sean pa je Charlize nato spremljal na več premierah njene akcijske uspešnice Pobesneli Max - Cesta besa. Skupaj sta se udeležila tudi dobrodelnega dogodka Life Ball na Dunaju, kjer sta se kar naprej objemala in poljubljala.

Kaj se je v zadnjem mesecu zgodilo, da sta se odločila iti vsak svojo pot, ni znano.