Rihanna, ki prihaja z Barbadosa, se uvršča med najuspešnejše popglasbenike vseh časov, po svetu so prodali 280 milijonov izvodov njenih plošč. Foto: AP
Rihanna, ki prihaja z Barbadosa, se uvršča med najuspešnejše popglasbenike vseh časov, po svetu so prodali 280 milijonov izvodov njenih plošč. Foto: AP

Med prazničnim koncem tedna – v ZDA je bil prejšnji teden zahvalni dan – je 30-letna zvezdnica na omenjenem družabnem omrežju objavila fotografijo, na kateri v spodnjem perilu oz. spodnjih hlačkah predstavlja svojo modno linijo Savage X Fenty by Rihanna.

Njen nekdanji fant, 29-letni Brown, s katerim sta se zelo javno prvič razšla leta 2009, potem ko jo je na večer pred Grammyji grdo pretepel in so se v javnosti pojavile slike njenega podplutega obraza, se ni mogel upreti in je fotografijo komentiral z zardelim čustvenčkom z izbuljenimi očmi. To je razburilo nekatere pevkine oboževalce, ki so ga označili za "zgubo", spet drugi celo grozili, naj se "drži stran od Riri".

Pevca sta se, kot omenjeno, prvič razšla po škandalu iz leta 2009, zaradi nasilništva je bil Brown obsojen na pet let pogojne kazni in odredili so mu prepoved približevanja Rihanni na manj kot 46 metrov. Leta 2011 so z Rihannino privolitvijo prepoved umaknili in z Brownom sta obudila razmerje, leta 2012 sta celo sodelovala pri dveh pesmih.

Po Brownu se je Rihanna videvala z igralcem bejzbola Mattom Kempom, povezovali so jo tudi s kanadskim raperjem Drakom. Po vnovičnem poskusu ljubezenskega razmerja z Brownom – takrat je Rihanna v nekem intervjuju povedala (hkrati pa dodala, da bo ob najmanjših znakih nasilja takoj odšla): "Ni pošast, kakršna vsi mislijo, da je. Dobra oseba je. Ima čudovito srce." – so pevko so začeli videvati v družbi raperja Travisa Scotta. Njen zdajšnji izbranec je savdskoarabski dedič Hasan Džamil.

Chris Brown je bil po Rihanni v zvezi z manekenko Karrueche Tran, vmes sta šla za nekaj časa narazen, saj je bil Brown spet v zvezi z Rihanno. Lani so Brownu odredili tudi prepoved približevanja Tranovi, saj naj bi ji grozil, da jo bo ubil.