Foto: AP
Foto: AP

Glasbenica je rojstni dan praznovala 18. decembra, priložnost pa je izkoristila, da je na družbenem omrežju Instagram spregovorila o tem, kako sprejema proces staranja. "Staranje še vedno spremlja neka posebna stigma, sama pa sem ta proces vedno sprejemala. Že od nekdaj nase gledam kot na staro dušo, cenim modrost in lepoto, ki jo prinese vsako novo leto življenja," je zapisala.

Priznala je, da je bilo leto 2020 resnično posebno, in dodala, da je zdaj popoln čas za sprejemanje težkih, a pomembnih odločitev. "Slišala sem, da naj bi nas v 40. letih čakali nekateri najlepši trenutki življenja," je še dodala in poudarila, da resnično verjame, da najboljše še prihaja. "In pripravljena sem nanje."

V objavi se je poklonila še 12-letnemu sinu Maxu, ki se je rodil v zvezi z Jordanom Bratmanom, in 6-letni hčerki Rain iz zveze s trenutnim zaročencem.

"Neskončno hvaležna sem za vse, ki mi že več kot 20 let stojite ob strani. Neverjetno hvaležna sem, da imam okrog sebe najboljše prijatelje, ekipo, ki verjame vame in me podpira, in seveda svojo družino: moj sin in hčerka sta najboljša otroka, ki bi si ju lahko kdor koli zaželel." Zapis je sklenila z besedami, da je pripravljena na novo poglavje življenja in da upa, da so 40. leta pripravljena nanjo, saj ima ogromno načrtov.

Christina Aguilera je prvenec izdala leta 1999, zgolj v ZDA se je prodal v več kot osmih milijonih izvodov, do zdaj pa je skupno izdala osem studijskih albumov. V času kariere je bila nominirana za 410 najrazličnejših nagrad, od tega jih je domov odnesla kar 145.