Spomnimo, 25-letnemu argentinskemu nogometašu so ta teden odvzeli kapetanski trak in ga dodelili slovenskemu vratarju Samirju Handanoviću.

Wanda Nara je argentinska manekenka, TV-voditeljica, medijska osebnost in prva nogometna agentka v Italiji. Tam gostuje tudi v italijanskih športnih oddajah in komentira dogajanje v Serii A. Foto: Reuters
Wanda Nara je argentinska manekenka, TV-voditeljica, medijska osebnost in prva nogometna agentka v Italiji. Tam gostuje tudi v italijanskih športnih oddajah in komentira dogajanje v Serii A. Foto: Reuters

Razlog, zakaj so mu odvzeli kapetanski trak, je opisal trener Luciano Spalletti. Dejal je, da so se za to odločili, ker dolga pogajanja o morebitnem podaljšanju pogodbe motijo osredotočenost igralca in ekipe. Argentinec je novico slabo sprejel in ni želel odpotovati na četrtkovo tekmo Evropske lige proti Rapidu na Dunaju, tako da črno-modri nanj ne morejo računati.

Številni pravijo, da je izvor vseh težav 32-letna Wanda, Icardijeva žena in agentka. Wanda naj bi zahtevala devet milijonov evrov namesto zdajšnjih 4,5 milijona.

Maurova sestra Ivana Icardi je izjavila, da se nič od tega ne bi zgodilo, če bi imel njen brat resno osebo ob sebi: "Moj ubogi brat, zakaj dovoli to? V Interju ne dopuščajo takšnega ravnanja."

Ivana je bratovo ženo javno napadla tudi prejšnji mesec, ko je Wandin nekdanji mož, prav tako nogometaš Maximiliano "Maxi" Gaston Lopez, izjavil, da mu mati njegovih treh sinov ves čas telefonari, ko je Icardi odsoten.

"Še ena žrtev tega dekleta, ki ima s***** namesto možganov, kaj drugega lahko pričakujete," je Ivana Icardi komentirala izjavo Maxija Lopeza.

Argentinski nogometaš, ki je branil tudi barve Barcelone in Milana, danes pa igra za brazilski klub Vasco da Gama, se je po tem, ko se je razvedelo, da ga žena vara s soigralcem iz Sampdorie, ločil. Hitro zatem sta se Nara in Icardi poročila, v zakonu sta dobila dve hčerki.

Nekdanja soigralca in dobra prijatelja sta se srečala na derbiju Serie A leta 2014, ki so ga italijanski mediji poimenovali Wandin derbi, na njem pa se Lopez ni želel rokovati z Icardijem, takrat že nogometašem Interja.

Poroka Maura in Wande je naletela na kritike tako v Italiji kot v Argentini.

Icardija je kritiziral tudi legendarni nogometaš, Diego Maradona, na Twitterju si je dvojica izmenjala grenke izjave zaradi zakonske zveze z Naro. "Icardi je izdajalec, sramota," je izjavil Maradona.

Foto: EPA, Reuters