Diddy in Wahlberg pripadnost vsak svojemu boksarskemu favoritu izkazujeta tudi s pripadajočo kapo s ščitnikom. Foto: Instagram
Diddy in Wahlberg pripadnost vsak svojemu boksarskemu favoritu izkazujeta tudi s pripadajočo kapo s ščitnikom. Foto: Instagram

Vsak izmed boksarskih prvakov ima svoje zvezdniške podpornike, med katere se uvrščajo tudi Khloé Kardashian, Jamie Foxx, Tom Brady in Liv Schreiber, raperski zvezdnik 50 Cent namerava staviti 1,6 milijona dolarjev na zmago rojaka iz ZDA, za zasebno stavo pa sta se zdaj odločila tudi njegov glasbeni kolega Diddy in igralec Mark Wahlberg.

Na Instagramu sta objavila video, ki ju prikazuje med razglabljanjem o stavi. "Koga imaš ti?" vpraša Wahlberg Diddyja. "Mayweatherja. Sem tam, kjer je denar," mu odgovori ta. Walhberg odvrne, da ima sam Pac-Mana, raper pa ga vpraša, ali je pripravljen staviti 100.000 dolarjev nanj. "Zakaj tako malo?" zanima igralca in raper zato stavo poviša na 250 tisočakov.

Obrnilo se bo kar 400 milijonov dolarjev
Še neporaženi 38-letni Američan in dve leti mlajši Filipinec bosta pesti prekrižala 2. maja v Las Vegasu. Za nekaj več kot 15.000 vstopnic so iztržili kar 74 milijonov dolarjev, kar je največ v zgodovini boksarskih dvobojev. To je 54 milijonov dolarjev več, kot je znašal do zdaj največji izkupiček na dvoboju Mayweatherja in Alvareza leta 2013.

Ocenjujejo, da si bo prenos dvoboja, za katerega bo v ZDA in Kanadi treba odšteti 100 dolarjev, ogledalo tri milijone gledalcev.