Bodejev tretji otrok - sin. Foto: Instagram Morgan Beck
Bodejev tretji otrok - sin. Foto: Instagram Morgan Beck

Veselo novico je na Instagramu z objavo fotografije prvorojenca delila Morgan. Napisala je, da sta z Bodejem dobila 51 cm in 3,54 kg čiste ljubezni, s čimer je razkrila "mere" novega družinskega člana.

To je prvi skupni otrok za 37-letnega Millerja in deset let mlajšo Beckovo, dvakratni zmagovalec skupnega seštevka svetovnega pokala in najboljši ameriški smučar vseh časov pa ima že dva otroka iz dveh prejšnjih zvez - šestletno hčerko Dacey iz bežne zveze s Chanel Johnson in skoraj dve leti starega sina iz še kratkotrajnejše zveze z "gasilko, nekdanjo marinko in manekenko" Saro McKenna, ki jo je spoznal prek spletne strani za zmenkarije.

McKenna je zanosila ravno v času, ko je Miller vrgel oko na deset let mlajšo Morgan, poklicno igralko odbojke. Po polletni romanci sta se oktobra 2012 poročila, zakonsko srečo pa jima je grenil boj za skrbništvo nad "Samuelom Bodejem Millerjem mlajšim", kot je sina poimenovala McKenna, medtem ko ga zakonca Miller kličeta Nathaniel, po Bodejevem pokojnem bratu, ki je nenadoma umrl leta 2013.

Miller je v dolgi in viharni karieri zbral dva velika kristalna globusa, šest olimpijskih medalj in štiri naslove svetovnega prvaka.