Na odru se je dekletu zahvalil in rekel, da se je imel lepo. Foto: Reuters
Na odru se je dekletu zahvalil in rekel, da se je imel lepo. Foto: Reuters

Na videoposnetku je takrat 23-letni Drake najstnico povabil na oder, z njo plesal, jo božal, poljubljal po ramenih in jo objemal.

"Zaradi takšnih stvari me lahko doletijo težave," pove občinstvu in nato dekle vpraša, koliko je stara, na kar ona odgovori, da 17 let. Drake se odzove z izjavo, da še ne sme končati v zaporu. "Sedemnajst? Kako si potem lahko videti tako, kot si?"

Na koncu je dejal, da se je zabaval in da ni prepričan, ali bi se zaradi tega moral počutiti krivega ali ne. "Všeč mi je, kako lahko ob sebi čutim tvoje prsi. Hvala ti." Potem jo je poljubil še na roko, obe lici in ustnice, občinstvo pa ga je nagradilo z glasnim aplavzom.

"V redu je, saj sem star samo 23 let. Lahko počnem takšne stvari," je sklenil.

Na družbenih omrežjih so se številni odzvali precej ostro, nekateri so poudarili tudi 32-letnikovo kontroverzno prijateljstvo s 14-letno igralko, znano predvsem po seriji Stranger Things, Millie Bobby Brown.

Entertainment Online poroča, da se glasbenik na videoposnetek in komentarje, povezane z njim, za zdaj še ni želel odzvati.

Zaradi odnosa z oboževalkami na odru je kar nekaj prahu leta 2007 dvignil tudi glasbenik Akon, ki je na odru med koncertom v Trinidadu poskušal uprizarjati spolni odnos s 15-letnim dekletom. To je bil eden izmed prvih posnetkov glasbenikov na splošno, ki je postal viralen, glasbenik pa se je pozneje opravičil in dejal, da ni vedel, da je mladoletna.