Eva in Jose v zadnjih dneh pred rojstvom otroka. Foto: AP
Eva in Jose v zadnjih dneh pred rojstvom otroka. Foto: AP

Zvezdnica serije Razočarane gospodinje je rodila v bolnišnici Cedars-Sinai Medical Center v Los Angelesu. Deček je ob rojstvu tehtal 3090 gramov, poroča tabloid Hola! "Neskončno sva hvaležna za ta čudovit blagoslov," sta sporočila.

Igralka je pred dnevi na družbenih omrežjih objavila zadnjo fotografijo pred rojstvom, na kateri je oblečena v dres mehiške nogometne reprezentance in z otroškim dresom na trebuhu. Pred prvo tekmo ekipe na svetovnem prvenstvu v Rusiji je zapisala: "Dajmo, Mehika! Moj dojenček je pripravljen na naslednjo tekmo!"

Predtem je priznala, da je v dneh pred porodom precej živčna. "Sem v pričakovanju, ampak živčna. Živčna, čustvena, razburjena. Ko trebuh raste, ni prijetno, vse postane tako neudobno. Še nikoli nisem imela tako širokih stegen, moje prsi pa so mi pri vseh opravkih v napoto." A v isti sapi je dodala, da jo dejstvo, da v sebi nosi novo bitje, pomirja in navdaja z neverjetno srečo.

Otroku v materialnem smislu ne bo nič manjkalo, saj je njegov oče Jose predsednik Televise, največjega medijskega podjetja v Latinski Ameriki.

Njen tretji zakon
Eva in Jose sta se zaljubila leta 2013, se decembra leta 2015 v Dubaju zaročila, poročila pa maja lani v mehiškem mestu Valle de Bravo, ki je 140 km oddaljeno od Ciudada de Mexica. Po več propadlih zvezah je Eva zato toliko bolj srečna, da je v Joseju očitno le našla pravega.

Teksašanka mehiškega rodu je bila sicer pred tem že dvakrat poročena. Njen prvi mož je bil igralski kolega Tyler Christopher, s katerim sta se spoznala na snemanju žajfnice Splošna bolnišnica. Nato se je poročila s košarkarskim zvezdnikom Tonyjem Parkerjem, a se je njun zakon končal, ker naj bi jo varal.