Par sta že od leta 2001, ko sta se spoznala na snemanju videospota za njegovo skladbo Escape. Foto: Reuters
Par sta že od leta 2001, ko sta se spoznala na snemanju videospota za njegovo skladbo Escape. Foto: Reuters

Na fotografiji, ki jo je na svojem profilu družbenega omrežja Instagram objavil on, je eden izmed dvojčkov, oblečen v sivo-bel pajac, ob njem pa je fotografiran tudi Enrique. K objavi je pripisal zgolj "moj sonček".

Enako besedilo je k fotografiji na svojem profilu pripisala Kournikova, nekdanja teniška zvezdnica, na posnetku pa je drugi novorojenček, ravno tako oblečen v siva oblačila. Dvojčka naj bi bila po poročanju tujih medijev deček in deklica - TMZ je že decembra poročal, da naj bi jima bilo ime Nicholas in Lucy, rodila pa naj bi se v Miamiju, a par tega za zdaj še ni uradno potrdil.

Iglesias in Kournikova sta par že od leta 2001. Spoznala sta se, ko je Enrique Ano povabil, naj nastopi v videospotu za njegovo skladbo Escape. Tam sta posnela nekaj vročih prizorov in se tudi v resnici zaljubila. Njunih skupnih fotografij je zelo malo, zato so mediji že večkrat ugibali, ali sta poročena ali ne - tudi tega nista nikoli uradno potrdila, čeprav so Kournikovo večkrat opazili z velikim diamantnim prstanom.

Glasbeniku in Rusinji, ki je v času športne kariere veljala za najprivlačnejšo teniško igralko, je novico o nosečnosti uspelo skrivati vseh devet mesecev. "Ana in Enrique se ves čas držita zase, praktično se družita le s sorodniki in nekaj dobrimi prijatelji," je za revijo People povedal neimenovani vir. Dodal je: "Soseska, v kateri živita, ju ima zelo rada, saj rada pomagata in sodelujeta v dobrodelnih projektih."

My Sunshine

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on Jan 16, 2018 at 10:48am PST