Eva Longoria in Tony Parker z družbo uživata na hrvaški obali. Foto: Hello
Eva Longoria in Tony Parker z družbo uživata na hrvaški obali. Foto: Hello

Zvezdnica serije Razočarane gospodinje (Desperate Housewives) Eva Longoria in njen soprog košarkar Tony Parker sta na Hrvaško prispela že v začetku tega tedna. Eva in mož pa k našim južnim sosedom, kjer uživata na luksuzni 41-metrski jahti skupaj z nekaj prijatelji (med njimi so Amaury Nolasco iz serije Beg iz zapora in njegovo dekle Jennifer Morrison ter igralka Maria Bravo), nista prišla le na počitnice, ampak tudi službeno. Parkerja namreč ta petek v klubu Hacienda v Vodicah čaka nastop z didžejem hiphopa Cutom Killerjem.

Slavje ob obletnici trajalo ves dan
Par je na hrvaški obali oz. na morju proslavil tudi svojo tretjo obletnico zakonskega življenja. Kot pišejo hrvaški mediji, naj bi bila zabava na jahti, zasidrani pred dubrovniškem obzidjem, ves dan. Manjkala ni okusna hrana, družba pa je poskusila tudi številna hrvaška vina, piše spletni Večernji list.

Svojo zadovoljstvo in ljubezen je Eva delila tudi na socialnem omrežju Twitter, kjer je svojemu "sladkemu zajčku" zaželela veselo obletnico. 35-letna igralka in sedem let mlajši soprog sta svoje potovanje začela v Španiji v Madridu, kamor je morala Eva zaradi delovnih obveznosti, nato sta z družbo obiskala Benetke, sledila pa je Hrvaška. Par si je že ogledal Zadar, Šibenik in Dubrovnik, pot pa jih bo zanesla še v že omenjene Vodice.

Kot zanimivost naj dodamo, da družba za tedenski najem jahte plača dobrih 90.000 evrov.