Bradley in Irina prvič skupaj na rdeči preprogi. Foto: AP
Bradley in Irina prvič skupaj na rdeči preprogi. Foto: AP

Za premieren nastop je par poletel čez lužo, v prestolnico mode Pariz. Udeležila sta se zabave ob pariškem tednu mode, ki jo je organiziral francoski kozmetični gigant L'Oreal.

30-letna ruska lepotica se je zabave udeležila kot zaščitni obraz omenjene znamke, prvič pa se ji je na kakšnem izmed javnih dogodkov pridružil tudi 41-letni nominiranec za oskarja. Par na zabavi ni skrival ljubezni drug do drugega, ves večer sta se držala za roke, izmenjala pa sta si tudi poljube.

Par je v zvezi od aprila 2015, a se na rdeči preprogi skupaj do zdaj še nista pojavila. Paparaci so ju skupaj ujeli med izkazovanjem nežnosti in poljubljanjem na počitnicah na znameniti Amalfijski obali v Italiji. O resnosti zveze govori tudi podatek, da je Bradley septembra svojo srčno izbranko predstavil tudi svoji mami Glorii Campano.

Tako Američan kot Rusinja sta se na začetku leta 2015 razšla s slavnima partnerjema - Bradley je končal zvezo z britansko manekenko in igralko Suki Waterhouse, Irina pa se je po petih letih razšla s portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom.

A nista dolgo objokovala končane ljubezni, maja so ju prvič opazili skupaj na zabavi v Metropolitanskem muzeju v New Yorku, nato pa je Bradley lepotico, ki služi denar kot manekenka za spodnje perilo in kopalke, povabil tudi v London, kjer je debitiral na West Endu v predstavi The Elephant Man. Od takrat sta zvezdnika neločljiva.

Zvezdniki na pariški zabavi
L'Orealove zabave v Parizu so se udeležile tudi druge ambasadorke L'Oreala, med njimi igralka Eva Longoria ter manekenke Karlie Kloos, Doutzen Kroes, Isabeli Fontana, Natasha Poly in Bianca Balti - vse L'Orealove dame so blestele v oblekah rdeče barve. Med gosti so bili tudi voznik formule ena Lewis Hamilton, ameriški pevec Chris Brown in igralec Gabriel-Kane Day-Lewis.