P. K. in Lindsey sta v domoljubnih barvah na Sardiniji takole proslavila dan ameriške neodvisnosti. Foto: Instagram
P. K. in Lindsey sta v domoljubnih barvah na Sardiniji takole proslavila dan ameriške neodvisnosti. Foto: Instagram
vonn
Prvič sta se javno kot par pojavila na začetku junija na podelitvi country glasbenih nagrad (CMT) v Nashvillu. Foto: Getty Images

Športnika sta v sredo šaljivo proslavila ameriški dan neodvisnosti s poziranjem v istih enodelnih kopalkah v barvah ameriške zastave.

"Kdo jih je nosil bolje?" se je na svojem Twitterju spraševal 29-letni Subban, sicer obrambni igralec ekipe Nashville Predators.

"Nisem prepričan, koliko si do zdaj spil, ampak morda bi moral prepustiti poziranje v kopalkah @lindseyvonn," je Subbanu hudomušno odgovoril eden od njegovih sledilcev.

"To sva samomidva, ko uživava v življenju. Nihče od naju ni spil ničesar. #živišsamoenkrat," je sledilcu odgovorila Vonnova.

33-letna Američanka se s svojim novim izbrancem očitno odlično zabava, saj so ju paparaci ujeli ob obali Sardinije, kako je nasmejana smučarka z vodnim skuterjem vlekla za seboj Subbana na gumenjaku.

Predtem sta križarila ob obali otoka Ischia, dopust pa začela prejšnji teden z obiskom Lindseyjine sestre v Firencah.

Po Kenanu je prišel P. K.
Od kdaj točno sta športnika par, ni znano, je pa športni blog TerezOwens.com ugibal o njunem ljubezenskem razmerju že aprila, ko so Vonnovo opazili na tekmi Predatorjev.
Zmagovalka rekordnih 82 tekem za svetovni pokal v alpskem smučanju je svoje novo ljubezensko razmerje uradno obelodanila na začetku junija, ko se je z izbrancem sprehodila po rdeči preprogi country glasbenih nagrad v Nashvillu, dva tedna pozneje pa ga je spremljala na rdeči prepgi nagrad NHL-ja v Las Vegasu.

Vonnova je bila pred Subbanom v zvezi s trenerjem ameriškega nogometa Kenanom Smithom, s katerim sta se razšla novembra lani, kot razlog pa navedla natrpana urnika.

Še predtem se je slaba tri leta sestajala s Tigerjem Woodsom, s katerim sta se razšla leta 2015, med letoma 2007 in 2012 pa je bila poročena z nekdanjim reprezentančnim kolegom (pozneje s svojim trenerjem) Thomasom Vonnom.

Happy 4th of July!!! #USA

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on Jul 4, 2018 at 7:00am PDT

The 4th of July celebrations continue...

A post shared by P.K. Subban (@subbanator) on Jul 4, 2018 at 11:03am PDT

Who wore it better? #happy4thofjuly

A post shared by P.K. Subban (@subbanator) on Jul 4, 2018 at 6:42am PDT