Mala James je zabavala vse navzoče. Foto: Reuters
Mala James je zabavala vse navzoče. Foto: Reuters

Dveletno hčerko James in trimesečno hčerko, katere imena še nista razkrila javnosti, sta predstavila na razkritju Ryanove zvezde na Pločniku slavnih.

"To je ena izmed redkih priložnosti, ko sva pomislila, da mora priti cel klan skupaj," je povedal 40-letni Kanadčan na podelitvi hollywoodske zvezde. Dodal je: "V 20 letih bi gotovo obžaloval, če ne bi na ta dan s seboj vzel tudi hčerkic." Starejša James je nasmejala vse zbrane, ko je očetu vzela mikrofon iz rok, na rdeči preprogi pa je tudi zaplesala.

Med ceremonijo, na kateri je spregovorila tudi igralka Anna Farris, se je zvezdnik filma Deadpool zahvalil svoji življenjski sopotnici, igralki Blake Lively, ki mu pomeni vse na svetu. "Ti si najboljša stvar, ki se mi je zgodila - pravzaprav, druga najboljša, takoj po tej zvezdi," se je sprva pošalil. Nato je dodal: "Ti vse v mojem življenju narediš boljše. Iz mene si ustvarila očeta, o katerem sem lahko le sanjal, mislil sem, da imam le potencial za zabavnega strica."

Ryan in Blake sta se spoznala leta 2010 na snemanju filma Zelena svetilka (The Green Lantern). Zaljubljenca sta septembra 2012 po slabem letu zveze skrivaj skočila v zakonski jarem.