Amal, ki je trenutno na porodniškem dopustu, je Clooneyja spremljala na premieri njegovega novega filma Suburbicon. Foto: Reuters
Amal, ki je trenutno na porodniškem dopustu, je Clooneyja spremljala na premieri njegovega novega filma Suburbicon. Foto: Reuters

Premiera Clooneyjevega novega režijskega podviga Suburbicon - v satiri po od leta 1980 "založenem" scenariju bratov Coen, ki obravnava tematiko odnosov med rasami, sta glavni vlogi prevzela Matt Damon in Julianne Moore –, je bila prva priložnost za javni nastop slavnih zakoncev po skoraj treh mesecih: v začetku junija sta se jima rodila dvojčka Ella in Alexander in od takrat se družinica pretežno skriva pred medijsko pozornostjo.

39-letna Amal, dekliški priimek ugledne odvetnice za človekove pravice je Alamuddin, je za sprehod pred bliskavicami izbrala vijolično kreacijo ateljeja visoke mode Versace, 56-letni George pa je bil kot po navadi zvest Armanijevi klasiki.

Clooneyjeva sta med bivanjem v Benetkah prenočevala v hotelu Cipriani, kjer sta pred tremi leti prebila tudi svojo poročno noč. V nedeljo sta si po sobotnem odmerku filmskega blišča spet vzela nekaj časa za družino, v sproščenih opravah sta v košarah prinesla vsak enega od dvojčkov.

George je nato odplul naslednji delovni obveznosti naproti, Amal z naraščajem pa je odpeljal voznik z avtomobilom, najverjetneje v njihovo rezidenco ob jezeru Como, kamor se je četverica odpravila na prvi skupni dopust.