Hadidova v času premora večino časa preživlja z družino. Foto: Reuters
Hadidova v času premora večino časa preživlja z družino. Foto: Reuters

Vir blizu para je za Entertainment Online potrdil, da sta si vzela nekaj časa, ki ga preživljata ločeno. "Zdi se mi, da je to trenutno najboljše za njun odnos."

Oba naj bi bila resnično osredotočena na osebno rast in samostojno kariero, zato sta ocenila, da je boljše, če nekaj časa ne preživljata skupnih trenutkov. "Zayn v studiu snema nov album in se ukvarja z njegovim izidom," je pojasnil vir, medtem ko se 23-letna manekenka v tem času osredotoča nase, saj se je njen službeni urnik po modni reviji Victoria's Secret umiril.

"Zdaj sta na različnih točkah življenja in potrebujeta čas stran drug od drugega. Še vedno ostajata v stikih in upata, da se bo vse skupaj izšlo, a njuno razmerje je vedno polno vzponov in padcev."

Enkrat sta se že razšla

Ravno v času slavne modne revije Victoria's Secret so se že začela pojavljati prva namigovanja, da sta se zvezdnika razšla, saj Zayna ni bilo med občinstvom, a so takrat nekateri viri to zavrnili. "Vse poteka tekoče, zgolj trudita se, da bi razmerje ostalo zasebno."

Glasbenik se v zadnjem času ukvarja s pripravljanjem novega studijskega albuma. Foto: Reuters
Glasbenik se v zadnjem času ukvarja s pripravljanjem novega studijskega albuma. Foto: Reuters

Par se je sicer že marca 2018 razšel po dveh letih razmerja, a sta bila že dober mesec po tem znova skupaj. "Gigi in jaz sva imela neverjetno ljubeče in zabavno razmerje. Zanjo imam ogromno spoštovanja in občudovanja. Čudovita je," je v času razhoda glasbenik zapisal na Twitterju.

Eden izmed glavnih razlogov za prvi razhod naj bi bilo delo, vir pa je kmalu po tem, ko sta bila znova skupaj, potrdil, da jima gre zdaj precej bolje.