Foto: EPA
Foto: EPA

Tako se napoveduje pravi boj za bogastvo. Leta 2019 so Dr. Dreja pri Forbesu uvrstili na drugo mesto seznama najbogatejših osebnosti s svetovnega hiphoperskega prizorišča.

Kot poroča ameriški People, je 50-letna Youngova v ponedeljek vložila ločitveni zahtevek, v katerem kot razlog za razhod navaja nepremostljive razlike. Zahteva tudi preživnino.

Par, ki se je zadnjič skupaj pojavil v javnost na februarski modni reviji Toma Forda, se je poročil leta 1996. Skupaj imata 23-letnega sina Truiceja in 19-letno hčerko Truly.

55-letni glasbeni mogotec s pravim imenom Andre Romelle Young ima iz prejšnjih zvez še štiri otroke, hčerki Tyro Young in La Tanyo Danielle Young ter sinova Marcela in Curtisa. Leta 2008 je pri 20 letih zaradi predoziranja umrl njegov sin Andre Young jr.

Nekdanji član zasedbe NWA in superproducent ima svojo založbo Aftermath, ki jo je ustanovil po odhodu z Death Row Records, med njegove varovance spadajo Eminem, 50 Cent, Kendrick Lamar, Snoop Dogg, The Game, je pa tudi ustanovitelj znamke slušalk Beats.