Nicka in Bobbi Kristino je Whitney vzgajala kot brata in sestro. Foto: Twitter
Nicka in Bobbi Kristino je Whitney vzgajala kot brata in sestro. Foto: Twitter
Bobbi je tvitnila, da se je poročila z Nickom. Foto: Twitter

Čeprav ni bilo slišati niti besedice o poročnem obredu, je 20-letna hčerka popdive veselo novico delila na Twitterju. Objavila je fotografijo, na kateri se prepletata njena roka in roka njenega dragega Nicka, v oči pa bodeta prstana, ki sta po napisanem na družbnem omrežju poročna.

"Srečno poročena @nickgordon," je napisala "noro" zaljubljena Bobbi. 20-letna hčerka pokojne pevke je na Twitterju objavila fotografijo, na kateri je videti poročna prstana, pripisala pa je, da je srečno poročena z Nickom in da sta noro zaljubljena drug v drugega.

Par se je zaročil lani poleti, njuno razmerje pa je od samega začetka deležno polno očitkov, češ da gre za skorajda incestno razmerje.

Mama bi naju podprla!
"Sita sem stavkov, kot je 'Fuj, zaročena si s svojim bratom!' ali pa 'Če bi bila Whitney še živa, misliš, da bi se strinjala s tem?'" je zapisala lani Brownova na svojem Facebooku. "Naj razčistim nekaj: nisva niti prava brat in sestra niti ni uradno moj posvojeni brat. Mami ga ni nikdar posvojila." Bobbi Kristina je tudi prepričana, da bi njena pokojna mama poroko odobravala. "Mami je celo rekla, da je vedela, da bova začela hoditi," je še zapisala.

Spomnimo, Houstonova je leta 2003 fanta, za katerega njegova prava mati ni več mogla skrbeti, vzela za svojega, čeprav ga ni nikdar uradno posvojila, in oba otroka vzgajala kot brata in sestro.