Ian Ziering se je z boki naučil divje migati že med vajami za jive v šovu Dancing With the Stars. Foto: Youtube
Ian Ziering se je z boki naučil divje migati že med vajami za jive v šovu Dancing With the Stars. Foto: Youtube

Z znamenito zasedbo bo Ziering prvič nastopil 6. junija v Las Vegasu, nato pa bo skupaj z njimi iz prsi obiskovalk izvabljal glasne krike vse do konca meseca.

Fantje bodo namreč pripravili niz predstav v hotelskem kompleksu Rio All-Suite Hotel and Casino, ki je leta 2002 postal njihova "domača baza", po treh letih razprodanih predstav v klubu Rio pa so celo zgradili posebno dvorano prav zanje.

Nad ponudbo navdušen
"Igralci in umetniki nikoli ne vedo, kaj bo njihova naslednja služba, toda ko so me poklicali Chippendalesi, sem preprosto pozabil zapreti usta," je Ziering opisal svoje presenečenje ob mamljivi ponudbi.

"Sem privrženec zdravega življenja, pazim na prehrano in veliko časa preživim v telovadnici, zato sem v odlični formi. V plesu uživam že od nekdaj, zato sem si dejal - zakaj bi tako priložnost izpustil iz rok?" je dejal igralec.

Z enimi zvezdami je že plesal, zdaj ga čakajo še druge
Kodrolasec, ki je znan po svojem širokem nasmehu, je svoje plesne sposobnosti dokazal že v šovu Dancing With the Stars (Ples z zvezdami). Nastopal je v četrti sezoni in si skupaj s partnerico Cheryl Burke prislužil odlične kritike za jive ob Presleyjevi pesmi All Shook Up, nazadnje pa jima je uspelo priti vse do polfinala.

S Chippendalesi sta že nastopala še dva znana tekmovalca iz Plesa z zvezdami, Joey Lawrence in Jake Pavelka, pa tudi zvezdnik resničnostnega šova Jersey Shore Ronnie Magro in Jeff Timmons iz fantovske skupine 98 Degrees.

"Komaj čakam, da postanem del te kultne zasedbe, ki je znana po vsem svetu. To je uresničenje mojih sanj," Ziering ne skriva navdušenja nad sodelovanjem s Chippendalesi.