Njuna burna romanca se je odvijala na očeh svetovne javnosti, morda je bila prav zato že vnaprej obsojena na bridek konec? Foto: EPA
Njuna burna romanca se je odvijala na očeh svetovne javnosti, morda je bila prav zato že vnaprej obsojena na bridek konec? Foto: EPA
Belieberke, kot ljubkovalno rečemo oboževalkam kanadskega popidola, so do svojega ljubljenca zelo zaščitniške. Foto: EPA

Justin je Seleno obtožil, da ga je zlorabila za slavo, a tudi nekdanja otroška zvezdnica Disneyjevih produkcij ni ostala dolžna svojemu nekdanjemu fantu, namignila je, da jo je večkrat prevaral. Mnogim se je ob branju teh besed podrl svet, saj sta Justin in Selena v času skupne idile, ki je trajala nekaj več kot dve leti, pod skupnim vzdevkom Jelena veljala za pravi mladinski romantični vzor.

V soboto je Justin na Instagramu svojim 77,8 milijona oboževalcem, pretežno najstniškim dekletom, zagrozil, da bo zaklenil svoj profil, če ne bodo nehali besedno napadati njegove nove spremljevalke, še ne 18-letne Sofie Richie, hčerke slavnega pevca Lionela Richieja in sestre resničnostne zvezdnice Nicole Richie. Na omenjenem omrežju je namreč objavil serijo črno-belih selfijev, pod katerimi se je znašlo precej nesramnih komentarjev.

Sta varala oba?
"Če ne moreš prenesti teh izlivov sovraštva, pač nehaj objavljati slike svoje punce - to naj bi bilo nekaj posebnega in samo med vama," je 24-letna Selena zapisala v komentar pod omenjeno objavo. "Ne jezi se na svoje oboževalce. Radi te imajo in te podpirajo že dlje kot kdor koli." "Smešno, da se oglašajo ljudje, ki so me samo uporabili za promocijo. Žalostno. Z ljubeznijo," pa je Bieber zabrusil nazaj. Nato je spet "udarila" Selena in namignila, da jo je Justin večkrat prevaral, on pa ji je nato zadal nizek udarec: "Da sem varal ... aja, pozabil sem nate in Zayna?" Tu se je nanašal na pevca Zayna Malika, zdaj fanta manekenke Gigi Hadid, ki Bieberjevih obtožb za zdaj še ni komentiral.

Selena je nato na svojem profilu objavila sliko sebe s svojimi oboževalci, da bi še podžgala Justinov domnevno omalovažujoč odnos do belieberjev. Razčustvovani pripis ob njeni objavi se je glasil: "Vse moje življenje. Pomenite mi največ. Hvala, da mi vsak dan omogočate, da delam to, kar obožujem."

In kot da vse to še ne bi bilo dovolj, je nato prišel še šok: Justin je zaklenil svoj profil na Instagramu, ga takoj nato spet odklenil, potem pa ... izbrisal. O tem prelomnem dejanju so poročali številni svetovni mediji z revijo Time na čelu. Le čas bo pokazal, ali se bo odločil za vrnitev v "areno".