Mladoporočenca Elin in Ivica. Foto: Facebook stran Ivice Kostelića
Mladoporočenca Elin in Ivica. Foto: Facebook stran Ivice Kostelića

Z lepo izbranko, šest let mlajšo Islandko Elin Arnarsdottir, sta si zvestobo obljubila v cerkvi sv. Marka v Zagrebu. Priča noseče neveste je bila Ivičeva sestra Janica Kostelić, upokojena smučarska šampionka, ženinova pa Natko Zrnčić-Dim, kolega smučar.

Hrvaški mediji so se razpisali o lepi nevesti, ki je "očarala v dolgi čipkasti kreaciji s prozornimi rokavi, ki si jo je zaradi nosečnosti dala sešiti po meri", Ivica pa je bil klasično eleganten v črni obleki s telovnikom, srajco in kravato v beli barvi. Še posebej sta se za to priložnost uredila tudi ženinova starša Ante in Marica Kostelič, še piše Jutarnji in dodaja, da so pred cerkvijo vihrale zastave Hrvaške in Islandije.

Slavja se je udeležilo okrog 150 ljudi, poleg sorodnikov predvsem bližnji prijatelji iz smučarskih krogov, saj je tudi Elin nekoč vijugala po belih strminah.

Par, ki je skupaj že osem let, zadnjih pet pa tudi skupaj živi, jeseni čaka še en lep dogodek: postala bosta starša. Da gresta pred oltar, sta razkrila šele pred nekaj tedni, potem ko so Ivico opazili med nakupovanjem zaročnega prstana za svetlolaso izbranko.