Jacksonova se letos ne bo pridružila Timberlaku med nastopom na Super Bowlu. Foto: Reuters
Jacksonova se letos ne bo pridružila Timberlaku med nastopom na Super Bowlu. Foto: Reuters

"Da prekinem vsa ugibanja in govorice, ali bom nastopila na Super Bowlu ali ne - ne bom," je dejala Jacksonova v izjavi za tabloidni spletni portal TMZ. "Zahvaljujem se vam za vašo podporo in se veselim, da vas bom videla zelo kmalu," je še dodala pevka.

Timberlake je že predtem zanikal, da bi se mu lahko po 13 letih znova pridružila na odru Jacksonova. Prav tako je izključil združitev njegove nekdanje skupine N'Sync. Pevec je za zdaj potrdil, da bodo med njegovim 12-minutnim nastopom tako njegovi gostje zgolj člani njegove spremljevalne skupine.

Nekaj časa se je celo govorilo, da naj bi med nastopom predvajali hologram pokojnega Princea, toda ob tem se je oglasila njegova nekdanja partnerica Sheila E., ki je tvitnila: "Princ mi je rekel, da ne smem nikomur dopustiti, da kdo naredi iz njega hologram."

Tekmo bo gostil novozgrajeni stadion Minnesote, ki je izgubila v konferenčnem finalu in tako za las ostala brez možnosti, da bi kot prva ekipa gostila Super Bowl. Tekma se bo začela ob 0.30 po srednjeevropskem času.