Jenson in Brittny sta par od leta 2016. Foto: Instagram Jenson Button
Jenson in Brittny sta par od leta 2016. Foto: Instagram Jenson Button

"Z Brittny z veseljem sporočava, da se je družini za volanom pridružil še en član! #babybutton," je prek Instagrama zapisal 38-letni športnik, ki se je od dirkaške kariere poslovil leta 2017.

Novico je na svojem Instagramu potrdila tudi 28-letna kalifornijska manekenka, ki je objavila posnetek ultrazvoka s pripisom: "Dojenček ni mogel počakati do poroke, odločil se je oglasiti predčasno. Z @jensonbutton_22 z veseljem sporočava, da to poletje prihaja mali gumbek (ang. button = gumb) ❤️ #babybutton."

Jenson, nekdanji dirkač formule ena, in Brittny sta junija lani oznanila svojo zaroko. Britanec je svoje dekle zaprosil z romantičnim piknikom na barki na Amalfijski obali v Italiji.

Button in Wardova sta par postala marca 2016, tri mesece po njegovi ločitvi od manekenke Jessice Michibate. Button in Michibata sta se poročila decembra 2014 z razkošnim slavjem na Havajih, a sta se že leto dni pozneje razšla, ob tem pa sporočila, da je bil razhod prijateljski in da ni bil vpleten noben tretji.

Michibata je oktobra 2017 rodila prvega otroka, deklico Joy, kdo je njen oče, pa ni razkrila.

Od otroške misice do Playboyeve zajčice

Button, ki je v svoji 20-letni karieri v formuli ena zaslužil okoli 105 milijonov dolarjev, je junija lani v Kaliforniji kupil razkošno, šest milijonov dolarjev vredno graščino s petimi spalnicami, ki pa jo je že oktobra dal na prodaj.

V Sacramentu rojena Brittny, ki je bila pred tem v zvezi z zvezdnikom filmov Somrak Kellanom Lutzem, je začela delati kot model že pri 12 letih, potem ko je kot otrok tekmovala na otroških lepotnih tekmovanjih.

Leta 2010 je postala hostesa UFC-ja (gre za ameriško tekmovanje v mešanih borilnih veščinah), kar jo je izstrelilo med starlete, leta 2015 pa je postala Playboyeva mis januarja.