Jodie Foster si je za svoj govor na zlatih globusih januarja letos prislužila veliko občudovanja. Foto: Reuters
Jodie Foster si je za svoj govor na zlatih globusih januarja letos prislužila veliko občudovanja. Foto: Reuters

"Precej resno je. Do ušes sta zaljubljeni," je za E!News povedal neimenovani vir.

To sicer ni prvič, da so mediji povezali 50-letno oskarjevko in 44-letno fotografinjo (ki je igrala tudi v lezbični seriji Ženske zadeve), saj so o romanci prvič poročali že poleti, ko sta se skupaj udeležili tehnološkega seminarja v Los Angelesu. Par je govorice samo še podžgal nekaj dni pozneje, ko sta šli skupaj na večerjo s prijatelji.
Fosterjeva se je leta 2008 po 20 letih razšla s partnerico Cydney Bernard, s katero imata skupaj dva sinova, medtem ko sta se Alexandra in Ellen razšli leta 2004 po treh letih skupnega življenja. DeGeneresova naj bi Hedisonovo zapustila zaradi igralke Portie De Rossi, s katero sta zdaj poročeni.

"Iz omare" na zlatih globusih
Spolna usmerjenost Jodie Foster je bila ena najslabše varovanih skrivnosti Hollywooda, da ima raje ženske, pa je igralka končno potrdila v zahvalnem govoru ob prejetju zlatega globusa za življenjsko delo januarja letos.

"To ne bo velik govor, v katerem se razkrijem, ker sem to storila že pred približno tisoč leti, tam nekje v kameni dobi - v tistih starih časih, ko se je krhko dekle najprej odprlo zaupanja vrednim prijateljem, družini in sodelavcem, nato pa postopoma zelo ponosno vsem, ki so jo poznali. A danes se očitno od vsakega zvezdnika pričakuje, da počasti podrobnosti svojega zasebnega življenja s tiskovno konferenco, svojim parfumom in resničnostnim šovom," je dejala takrat ob vsesplošnem aplavzu zbranih.